Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen időbebb a pasi?
Figyelt kérdés
20-25 év körüli lányoknak 30-35 év közötti pasi?2023. okt. 12. 17:27
1/6 anonim válasza:
Hát én 23 éves nő vagyok, de 6-7 évnél idősebb ne legyen a párom. Nem is a korral van a baj, hanem teljesen más generáció, más életszakaszban vagyunk, ezért nem jó a nagy korkülönbség.
2/6 anonim válasza:
Van néhány százaléknyi esély rá, hogy a férfi 20-25 évvel idősebb és mégis boldog, hosszú, gyermekekkel megáldott házasságban él.
De ez nagyon-nagyon ritka eset. (pl. Nagy Feró, a rocker)
3/6 anonim válasza:
Hasonló a hasonlónak örül... vannak persze kivételek, nekem is volt 10 évvel idősebb barátnőm, csak nem él már. De volt ugyanennyivel fiatalabb is.
5/6 anonim válasza:
Legyen bizony. A velem korú pasik zöme gyerekes, komolytalan, megbízhatatlan, és a szex is jobb az idősebbekkel. Komolyabbak, értelmesebbek, intelligensebbek, odaadóbbak, érettebbek, tapasztaltabbak, stb. Nekem a sportos, igényes 40-esek jönnek be legjobban, de volt már 50 körüli pasim is, több mint 2 évig. És nem a korkülönbség miatt lett vége.
De ez az én véleményem, az is teljesen normális, ha valaki nem akar idősebb pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!