Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi jár a fejetekben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi jár a fejetekben, mikor úgymond "szophatnékotok" van?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 23:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Nekik nem szokott ilyen lenni. Ha mégis, akkor az neked mindegy, mert akkor megvan már a konkrét alanya/tárgya is a vágynak. Értsd: a konkrét fasz
2023. okt. 11. 23:47
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
A falloszra gondolnak ezerrel olyankor! Nem a cumisüvegre! 🍼
2023. okt. 12. 00:07
 3/14 anonim ***** válasza:
7%
Nincs ilyen soha. Kötelező rossz, ha valaki pasit akar.
2023. okt. 12. 00:43
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Én nekem konkrét embernél szokott lenni "szphatnékom". Mondjuk az aktuális párom, vagy a pasi akivel épp ismerkedtem. Ilyenkor a tudtára is adom, mit szeretnék. Általában ilyenkor arra gondolok, hogy örömet szeretnék szerezni neki és imádnék játszani a farkával. Szeretem hallani, miközben én ott lent vagyok, hogy jó érzés neki, amit csinálok és szeretem érezni, amikor elélvez a számban és az előtte tapasztalható izomösszehúzódásokat. Izgató .
2023. okt. 12. 03:56
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Hogy szopni akarok 23/l
2023. okt. 12. 06:15
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Hát az h de jó lenne most ha kenyeztethetném a lakótársam meg jó lenne ha megdugna

A legkönnyebb út a dugáshoz a szopás

2023. okt. 12. 08:13
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Hogy általam lesz kemény a pasi, és egyszerűen szeretem csinálni.
2023. okt. 12. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Szeretnék olyankor .... Kívánom a szexet
2023. okt. 12. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Két eset van:

Néha csak szeretem kielégíteni a párom, csak úgy, minden viszonzás nélkül. Pl. amikor erős a mensim és én úgysem tudnám élvezni, vagy tudom, hogy nincs elég időnk, csak egy gyors szopásra. Ilyen havonta 3-5 alkalommal van.

Az esetek túlnyomó többségében a szex része. Mivel a párom "többlövetű", simán leszophatom előjátékként, utána még meg tud dugni.

Én szeretem kényeztetni, és tudom, hogy viszonozza is bőven, még ha nem is akkor és ott, hanem egy következő alkalommal.

2023. okt. 12. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
A sok "nő" válaszolt.
2023. okt. 12. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!