Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek is nagyon előválad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek is nagyon előváladékos lesz a boxeralsótok, amikor napközben mindig rátok jön a kanosság? Ciki mikor otthon mossák és észreveszik hogy tiszta folt a f.szotoknál?

Figyelt kérdés

Néha már szégyellem, de nem tehetek róla, hogy sokszor feláll a cerkám és nedvezni kezd.

Próbáltam pzs-t rakni bele, de ráragad a makkomra úgyhogy nem jó. Csak én vagyok így ezzel? 😕

2023. okt. 11. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Ciki vagy nem, ez van.
2023. okt. 13. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Soha nem zavart, néha pisi folt is van az alsómon.
2023. okt. 14. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy az anyukák tüzetesen átnézik a szennyes gatyákat, foltok után kutatva. Az enyém biztos nem és én sem úgy teszem be a szennyest a gépbe. nem nézegetem az öcsém vagy más családtagom szennyes alsóit.
okt. 26. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy belefutottam a kérdésbe, mert tinédzser korom óta küzdök ezzel (rengeteg előváladékom van)... még érdekesebb, hogy rögtön az első válasz az, ami nekem is a megoldás volt.

Ráadásul mióta lehet online rendelni tisztasági betétet, azóta nagyon egyszerű a dolog.

Én egyébként közel 10 év óta már kipróbáltam jópárat, arra jöttem rá hogy a kifejezetten férfiaknak gyártott fajták vastagabbak, ezért én jobban szeretem a nőit, abból is az ultra-light fajtát. Persze azért arra oda kell figyelni, hogy a dobozát ne hagyd feltűnő helyen, mert érdekes kérdezősködés lesz belőle ha felviszel egy csajt (sikerült már belefutnom párszor) de még érdekesebb, ha bent van a betét mikor vetkőztök épp. Meg aztán, az edzőteremben is kaphatsz pár kínos pillantást. De azért az évek alatt hozzászoktam és megtanultam előre odafigyelni ezekre. Viszont amikor volt barátnőm, (és nyilván nem első alkalommal szembesítettem ezzel), neki teljesen oké volt, sőt azt mondta, értékeli, hogy ennyire igényes vagyok, és nem kell folyton spermafoltos alsógatyáimat látnia.

dec. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!