Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik fontosabb? A pénisz hossza vagy a vastagsága? Kérlek ne gyertek azzal, hogy a hozzá tartozó pasi meg ehhez hasonlok. Csak ez a két opció van.
Szerintem a 17es válaszomó - még ha férfiként is - de elég logikusan kifejtette, hogy de van fontosabb, mégpedig a vastagság.
Amit hitelesebbé tesz az, hogy a női válaszolók nagy része is a vastagságot írta.
Azért jó, hogy egy férfi is válaszolt így, mert ő legalább nem csak annyit írt, hogy "szerintem a vastagság".
A vastagság, de ahogy valaki már írta ahhoz hossz is kell. Pl mit kezdjek egy olyan 10 cn-el, amit nem érek körbe az ujjaimmal? Na ugyanez 14-15-től már nagyon jó.
Szerintem legrosszabb a hosszú és vékony, mert ott csak annyi van hogy a hüvelyben érzek egy kellemes, de enyhe cirogatást, miközben szétveri a méhszájam...
Mondjuk szülés előtt nagyon szűk voltam, akkor a vékonyabb 12-14 cm is tökéletes volt. Mostmár az lehet kevés lenne...
#18: "(farok hossza szorozva az atmérőjével ) osztva a (farok hossza osztva az átmérőjével) "
Nézzük csak a matekot:
(H x Á) / (H / Á )
Törttel úgy osztunk, hogy a reciprokkal szorzunk:
(H x Á) x ( Á / H )
A zárójeleket elhagyhatjuk
= H x Á x Á / H
A két H kiejti egymást
= Á x Á azaz átmérő a négyzeten, vagyis ebben a képletben a hossznak SEMMI jelentősége nincs.
"az így kapott viszonyszám 20 folott es 36 alatt legyen" - vagyis az átmérő legyen 4,5 és 6 cm között az elméleted szerint, a hossz meg teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!