Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, vagy legenda, hogy mostanában kevesebben szőrtelenítik lent?
Szerintem eddig is voltak bőven akik nem szőrtelenítettek lent, csak a Reddit meg Onlyfans teret adott a megnyilvánulásuknak. Csilliárd topik van Redditen mindenféle témakörben, sokan persze nem vállalnak arcot, de tolják a szőrös hónaljat meg húzzák szét a szőrös feneket. De előtte nem nagyon volt olyan oldal, ahol te egy konkrét account alatt szórtad szét a képeid mindenféle témakörbe. De biztos vagyok benne, hogy ezen korszak előtt is volt sok tini vagy fiatal felnőtt, aki nem szőrtelenített. Csak nem volt hol mutogassa, de tény, hogy a szőr trendibb volt a középkorú nők körében. Mert eleve egy olyan időszakban nőttek fel, amikor nem volt annyira tolva még az arcukba, hogy az utolsó szőrszáladtól is szabadulj meg.
Inkább azt mondanám, hogy a szőrös hónalj lett talán marketing alany, pl a Dove-nál. Vagy a molett nők. Nem baj, sőt, csak hogy az a trend, hogy egy szőrtelenített modellalkat az alany, ez talán kezd átfordulni egy természetesebb és hétköznapibb megjelenésbe.
Én gyantáztatom. Sima, selymes....
De újra kezd divat lenni a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!