Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél a szex minőségét az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél a szex minőségét az befolyásolja inkább hogy mennyire vonzódnak a pasihoz vagy az illető technikája?

Figyelt kérdés
Mondta egy lány ismerősöm, hogy volt egy pasija, akihez nem vonzódott igazán és ezért alapból nem működtek a dolgok az ágyban sem. Akkor ezek szerint mindenképp szükséges a kémia, de nem biztos, hogy elégséges, mert fordított eset is lehetséges, hogy nagyon tetszik neki a pasi, de az annyira nem tud teljesíteni, hogy kiábrándul belőle. Meg olyan is van, hogy nem tetszik annyira külsőre, de mégis olyan ügyes, hogy ezt felül tudja írni? Mi a legfontosabb szempont?

2023. okt. 11. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Az a legfontosabb hogy vonzó legyen és szerelmes legyen bele, a többi másodlagos.
2023. okt. 11. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem vonzódom hozzá, nem jutunk el a szexig.

Ha vonzó, de nem passzol valami a szexben, amin nem lehet vátoztatni, akkor nem maradok vele.

2023. okt. 11. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Vonzónak kell lennie számomra, hogy a szexig eljussunk. Ha ez nincs meg, akkor soha nem tudom meg hogy ügyes e vagy sem. Volt olyan, akiről a barátaim ódákat zengtek, mennyire jó az ágyban, valahogy nekem nem jött be, ezért nem is próbáltam ki.
2023. okt. 11. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

2es, ez érdekes meglátás. Neked ennyire a külsőség számít?? Hány éves vagy?

Kérdezőnek, nekem volt olyan hogy nem tetszett a pasi, de konkrétan ki voltam éhezve a szexre és lefeküldtem vele. Igaz hogy csak 1-2 alkalom volt, utána nem mentem többet hozzá. Szóval ez hozzáállás kérdése is.

2023. okt. 11. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A minőség és a technika fontos ...

Ha nem vonzódok nincs dugás

29N

2023. okt. 11. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elválasztani a kettőt egymástól.
2023. okt. 11. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdést, akkor csupán lelkiség nélküli testi vonzódáson alapuló szexualitásról van szó.

Ebben az esetben, ha fontos a szexhez a külsőség is, akkor egyetértek azzal, hogy a kettő elválaszthatatlan egymástól.

És akkor most menj ki az utcára, és nézd meg azokat a párokat akik együtt vannak egymással.

Mennyien vannak, akik külsőleg a közepes vagy alja kategóriába tartoznak, és mégis egy bomba nővel, vagy nő esetén csúnya létükre egy jóképű sráccal vagy férfival vannak?

Ez bizonyítja azt, hogy a külső nem minden.

2023. okt. 17. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!