Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél a szex minőségét az befolyásolja inkább hogy mennyire vonzódnak a pasihoz vagy az illető technikája?
Ha nem vonzódom hozzá, nem jutunk el a szexig.
Ha vonzó, de nem passzol valami a szexben, amin nem lehet vátoztatni, akkor nem maradok vele.
2es, ez érdekes meglátás. Neked ennyire a külsőség számít?? Hány éves vagy?
Kérdezőnek, nekem volt olyan hogy nem tetszett a pasi, de konkrétan ki voltam éhezve a szexre és lefeküldtem vele. Igaz hogy csak 1-2 alkalom volt, utána nem mentem többet hozzá. Szóval ez hozzáállás kérdése is.
A minőség és a technika fontos ...
Ha nem vonzódok nincs dugás
29N
Ha jól értem a kérdést, akkor csupán lelkiség nélküli testi vonzódáson alapuló szexualitásról van szó.
Ebben az esetben, ha fontos a szexhez a külsőség is, akkor egyetértek azzal, hogy a kettő elválaszthatatlan egymástól.
És akkor most menj ki az utcára, és nézd meg azokat a párokat akik együtt vannak egymással.
Mennyien vannak, akik külsőleg a közepes vagy alja kategóriába tartoznak, és mégis egy bomba nővel, vagy nő esetén csúnya létükre egy jóképű sráccal vagy férfival vannak?
Ez bizonyítja azt, hogy a külső nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!