Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként hogyan tudom elérni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan tudom elérni, hogy tovább tartson egy aktus és ne menjek el olyan hamar?

Figyelt kérdés
Negyvenes éveiben járó férfi vagyok és az a probléma merült fel, hogy eddig elegek voltunk a feleségem egymásnak, de az utóbbi időben az ő igénye megnőtt a hosszabb együttlétek iránt.

2023. okt. 11. 10:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

12 nem tudja mit beszel :D 43 vagyok es meg mindig a legjobb formaban. a felesegem epp a minap emlitette, hogy ahhoz kepest, hogy 40 multam meg mindig k.rva jol dugok :D

mondtam neki, hogy eleg lett volna a 2. mondatot mondani, a kor kiemelese nelkul.

kerdezo:

egyfelol ertem az igenyt, masfelol azert gondolkodj realisan.

a 20-30 percbol mennyi a massziv/intenziv dugas, amit a feleseged meg novelni szeretne?

nekem nem lenne realis cel, hogy 15-20-30 percig en masszivan töcsköljem, kuzdve azzal, hogy te 5 perc ilyen mozgas utan mar csillagokat fogsz latni, hogy rohadtul elmennel + ki is faradsz.

ennyi ido alatt o hanyszor megy el? 0,1,2,...5?

szoval ertem, hogy a felesegednek ez lenne 1 kivansaga, de nem szexrobot vagy.. raadasul az orgazmus utan elojon az "ingerelhetetlenseg", vagyis o elobb utobb erzeketlen lesz (legalabbis ideiglenesen), igy sok ertelmet ennek nem latom.

szoval mindenkeppen elso korben leulnek beszelni vele errol, hogy pontosan mi a kivansaga, mi is az, ami hianyzik neki, neked ez mennyire hianyzik, mennyire fogod ezt TE elvezni.

magambol kiindulva ha elkezdem intenziven tolni es folyamatosan kuzdok az ellen, h elmenjek es/vagy valamiert nem tudok elmenni (pias vagyok, faradt vagyok, gumi, stb) akkor egy ido utan lelankad es mar nem tudom masszivan csinalni, ertelme nincs, nem is elvezem.

tehat nekunk ferfiaknak ez is egy megoldando feladat, nem eleg "csak besikositani"

visszaterve a konkret kerdesedre:

vannak ilyen kremek amik pl lidokaint tartalmaznak, azzal esetleg tehetsz egy probat, patikaban asszem veny nelkul kaphatoak, DE ha tultolod, akkor nem fogsz erezni semmit es akkor lehet fel sem all, illetve ha atmegy a felesegedre, o sem fogja erezni.

ezen felul meg a gumi segithet, illetve a legzestechnika, plusz az, hogy valami semleges dologra gondolsz periodikusan. autoszereles, sport, napi teendok, nem fogod a mellet, "nem nezel oda", stb, ezekkel tudsz jatszani, csak el kell talalni azt a borotvavekony vonalat, amikor meg nem konyulsz le, de nem is sülsz el.

de 40 evesen gondolom ezzel nem mondtam ujat:)

amit viszont nagyon tudok javasolni az a peniszkopeny. ha esetleg nem ismerned, ez olyan mint egy 3-4mm vastag gumiovszer, sokszor bordazott felulettel. olyat erdemes, ami a golyokal rogzitheto, hogy nehogy lecsusszon.

ha fel tudod dolgozni a tenyt, hogy a feleseged birna meg plusz 1-2 centit hosszban es vastagsagban annak ellenere, hogy X eve azt hallgatod, a tied a legtokeletesebb es nem kell nagyobb :))))), akkor egy massziv segitod lehet a harcban.

naturalban csinalod amig birod, ha mar kozel vagy akkor ezt felhuzod, neked nemileg csokken az inger, neki viszont brutalisan megnő, hidd el, nem fog neki kelleni 20-30 perc, de lehet 5 sem es ott fog remegni elotted. sok sikositasra figyelj, mert onnantol nem erzed, hogy neki mennyire huzza.

sok sikert, majd ird meg, mire jutottatok:)

2023. okt. 17. 07:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig elég volt neki általában a (előjáték+) 20-30 perc szex." "Megfogalmazta: az izgatná, ha tovább bírnám."

Egy átlagos aktus 10-15 percig tart, tehát te már ezt is kétszeresen túlteljesíted. Szerintem nem tovább kellene bírnod, hanem az egyik menet után egy kis pihenéssel egy másik menetet is produkálni, és talán az sem ártana, ha megkérdeznéd a feleségedet az egyéb elfojtott és/vagy elhallgatott vágyairól is, hátha azokat is teljesíteni tudnád számára, és ezáltal változatosabb is lehetne a szexuális életetek.

2023. okt. 17. 17:15
 23/24 A kérdező kommentje:

21. Jó gondolatok! Jelentekezek majd!

22. Mi nem vagyunk az az "elhallgatós" típusú pár. Általában minden igényünket megbeszéljük és ha lehet teljesítjük is. Így aztán tudok a párom vágyairól, a javát már ki ia pipáltuk. Most épp ez jött rá, így hát próbálkozok összehozni. ;)

De a két menet között egy kis szünet nem rossz ötlet, feldobom majd neki! Köszönöm!

2023. okt. 17. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
21%
Így sose teszed boldoggá ha hamar elzsalsz
2023. okt. 17. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!