Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan tudom elérni, hogy tovább tartson egy aktus és ne menjek el olyan hamar?
Jobb ha nem erőlteted és nem stresszelsz rá mert , nem sokára még ennyire se fogod bírni az idegeskedés miatt.
HA neki nem elég akkor vegyél egy vibrátort és az besegít.
Vannak ilyen késltetős óvszerek,kenőcsök.
Egyszer véletlenül olyan óvszert vettem,működött.Bár én alapból is nagyon sokáig bírom,de feltűnt,hogy valami furcsa.
16. Az a baj, hogy ha nagyon piás vagyok, akkor nekem nem áll fel :) De ha mégis, akkor valóban sokáig bírom. Egy ilyen alkalom után állt elő az asszony ezzel a kéréssel.
17. Melyik kenőcs a jó? Mert próbáltam már többet is, de nem igazán tapasztaltam valós hatást.
15. Milyen terapeuta foglalkozik ezzel? -mert ez is érdekes lehet.
12. Miért? 40 évesen ássam el magam? Szerintem pont, hogy ez az a kor, amikor még érdemes erőlködni. Tapasztalat már- , energia meg még van hozzá. Amúgy én mindig azt vallottam, hogy magunkat fejleszteni soha nem késő, ha az jó célt szolgál. Ennél jobb cél meg nem kell :)
11. Van vibrátorunk, szoktuk is használni a játékaink során. De az mégsem egy meleg, lüktető f*sz, amihez tartozik egy férfi is, akit szeret a kívánt nő. ;)
17 vagyok
Sajnos nem emlékszem a márkára,csak arra,hogy ilyen bizsergető,mentolhoz hasonló hűsítő érzést éreztem a farkamon tőle...Talán Durex volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!