Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan idősebb (30-50) nők akik fantáziàlnak tinikrol? Szívesen beszélgetnêk velük.
AZtán az miért lenne baj ha férfival beszélgetnél és akár tudnál is beszélgetni vele???
Például én tudnék beszélgetni veled mert 24 év van köztünk.
Sőt abban is biztos lehetsz hogy nem fogok a farkamról képet küldeni.
37 vagyok,és nekem is bejönnek a tini fiúk,főleg a magas,vékonyak.Sztorim is van ezekből bőven,és mondhatom,nem annyira ritkák ezek a dolgok,mint sokan gondolják.A környezetemben a 10+-os korkülönbséget már senki meg se említi,de jócskán ismerek olyan párokat,akiknél 20-30+ korkülönbség van.
Ennek sok okát látom,és egész biztos köztük szerepel az is,hogy annyi magyar költözött már el az országból,hogy egyszerűen nincs miből/kiből válogatni,színesbőrűekkel vagy bevándorlókkal pedig sokan nem szívesen "vegyülnek".Van aztán az a réteg,akik csak simán szeretik a fiatalabbakat,...azt hiszem,én is ide tartozom.
Én nem szégyellem,szerintem nincsen ebben az egészben semmi rossz,amíg a kölcsönösség szerepet játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!