Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisan kényeztetni szerető lányok, Ti mennyire vagytok elégedettek a technikátokkal, a francia tudásotokkal?
Annyira gáz ez a kérdés is,meg jó sok több itt.
Annyira szánalmas.
Nem csodálom normális ember nem nagyon jár erre.
Én párom ügyes ebben. És egyszer beszéltük, és mondta hogy milyen kár, hogy pont ebbe tehetséges meg gyakorlott nagyon, mert ez pont olyan amivel így nem lehet pénzt keresni meg büszkélkedni.
Mondtam neki, hogy lehet hogy tőlem kell megtudnod de amúgy van egy ilyen szakma ahol ezért sokat fizetnek :D bár hogy mennyire lehet büszkélkedni vele azt nem tudom, én büszke vagyok rád nagyon.
Szóval ha barátnőmnek nem lenne párja és ilyen maszkban csinálhatná, hogy ne ismerjék fel. És előtte megiszik egy másfél üveg bort. Tényleg szép nagy farkú fiatalembereket kéne szopni és azért lenne több versenyző hogy meglegyen a versenyszellem és még jó lenne 7-8 évet visszamenni amikor még 18-19 éves volt akkor lenne szerintem 1-2 százalék esélye hogy indul egy ilyen versenyen.
És ha bárki félreértené a barátnőm nagyon hűséges, nem is öltözik rib4ncosan, amit az ágyban csinál hát fogalmazzunk úgy hogy odaadó.
Nem versengek
Nincs értelme
A parner visszajelzése és testi reakciói egyértelmű h jól esik neki amit csinálok
N
Ez így van, jól esik neki, de attól még lehet azt gondolja, hogy más nők sokkal jobban szopnak, és persze tényleg nem verseny ez, mégis a szexuálisan aktív nők 95% jobban akar szopni mint vetélytársai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!