Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes, sportos, házas férfiként hol találhatnék szeretőt interneten keresztül?
Én teljesen átérzem a kérdező helyzetét. A szex nem működik, attól még minden más működhet, szerethetitek egymást. Nagyon könnyű benyögni azt, hogy ,,Hagyd el!", azért ez nem így működik, bejön a képbe az érzelem, szeretet, gyerekek, vagyon stb. Az ilyen helyzetekben jó megoldásnak gondolom a szeretőt én is. Egyébként itt pl szerintem jó eséllyel indulsz, vagy akár fb beszélgetős csoportokban is. Én javaslom, hogy családos nővel kezdeményezz viszonyt, aki hasonló helyzetben van, ez sok bonyodalomtól megmenthet.
F34
A problémáidat k.rvára nem fogja megoldani, sőt csak konzerválod azt. Beleragadsz egy kapcsolatba ami érzelmileg kihűlt és csak lakótársi szintre süllyed.
Találsz a neten, HA tudsz csajozni (s ebben nem az számít, hogy te milyen jóképűnek, vagy sportosnak tartod magad). Egy csomó randiapp, ismerkedési oldal van.
Átérzem a helyzeted, mivel nemnolyan régen még hasonló cipőben jártam. Még itt is feltettem a kérdést ezzel kapcsolatban.
Aztán arra jutottam, hogy egy életem, egy halálom, beszélek az asszonnyal, nyíltan, őszintén.
Volt egy kis ajtócsapkodás, értetlenkedés, aztán megnyugodtak a kedélyek és beindult a párbeszéd. Kiderült, hogy őt is sok minden érdekli, nyomasztja, amiket jó volt megbeszélni és azóta helyrejött a szexuális életünk is. (41F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!