Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igényes, sportos, házas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes, sportos, házas férfiként hol találhatnék szeretőt interneten keresztül?

Figyelt kérdés
A házasságom egyébként rendben van teljesen a szexet leszámítva. A szex egy ideje nem igazán működik. Sajnos a páromnak hormonproblémái vannak és nagyon ritkán kapható bármire is. Viszont nekem szinte állandóan ezen jár az eszem. Egész nap csinálnám és ez csak egyre rosszabb. Tényleg nem szeretném elhagyni viszont nagyon szeretnék egy szeretőt. Úgy érzem az megoldaná a problémámat. Sajnos a munkahelyemen nincs rá lehetőségem ezért próbálnám meg interneten első körben. 38F

2023. szept. 28. 10:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Hiába vagy sportos, ha buta vagy🤷‍♀️
2023. szept. 28. 10:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én (nőként) totálisan megértem a kérdező lelki állapotát - ugyanakkor ez nem fair a feleségeddel szemben. :/ Ha már annyira ki vagy tőle, akkor hagyd el, vagy éljetek nyílt kapcsolatban. Ez nem járható út.
2023. szept. 28. 10:56
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Beszéld meg a feleségeddel ezt, viccen kívül. Mert ez titokban nem fair. Ha meg tudtok állapodni, akkor úgy más a fekvése a dolognak.
2023. szept. 28. 11:02
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Én teljesen átérzem a kérdező helyzetét. A szex nem működik, attól még minden más működhet, szerethetitek egymást. Nagyon könnyű benyögni azt, hogy ,,Hagyd el!", azért ez nem így működik, bejön a képbe az érzelem, szeretet, gyerekek, vagyon stb. Az ilyen helyzetekben jó megoldásnak gondolom a szeretőt én is. Egyébként itt pl szerintem jó eséllyel indulsz, vagy akár fb beszélgetős csoportokban is. Én javaslom, hogy családos nővel kezdeményezz viszonyt, aki hasonló helyzetben van, ez sok bonyodalomtól megmenthet.

F34

2023. szept. 28. 11:08
 5/20 anonim ***** válasza:
62%

A problémáidat k.rvára nem fogja megoldani, sőt csak konzerválod azt. Beleragadsz egy kapcsolatba ami érzelmileg kihűlt és csak lakótársi szintre süllyed.

Találsz a neten, HA tudsz csajozni (s ebben nem az számít, hogy te milyen jóképűnek, vagy sportosnak tartod magad). Egy csomó randiapp, ismerkedési oldal van.

2023. szept. 28. 11:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted, mivel nemnolyan régen még hasonló cipőben jártam. Még itt is feltettem a kérdést ezzel kapcsolatban.

Aztán arra jutottam, hogy egy életem, egy halálom, beszélek az asszonnyal, nyíltan, őszintén.

Volt egy kis ajtócsapkodás, értetlenkedés, aztán megnyugodtak a kedélyek és beindult a párbeszéd. Kiderült, hogy őt is sok minden érdekli, nyomasztja, amiket jó volt megbeszélni és azóta helyrejött a szexuális életünk is. (41F)

2023. szept. 28. 12:08
 7/20 A kérdező kommentje:
Működik köztünk a kommunikáció. Nincs ezzel probléma. Jól megvagyunk a szexet leszámítva ezért nem szeretném elhagyni.
2023. szept. 28. 12:22
 8/20 A kérdező kommentje:
#4es a fb csoport jól hangzik de nem igazán ismerek ilyen beszélgetős csoportokat. Tudnál esetleg mondani egyet?
2023. szept. 28. 12:23
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Igényes..Sportos,házas s lúzer:-)
2023. szept. 28. 12:28
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. Neki is jobb lesz.
2023. szept. 28. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!