Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igényes, sportos, házas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes, sportos, házas férfiként hol találhatnék szeretőt interneten keresztül?

Figyelt kérdés
A házasságom egyébként rendben van teljesen a szexet leszámítva. A szex egy ideje nem igazán működik. Sajnos a páromnak hormonproblémái vannak és nagyon ritkán kapható bármire is. Viszont nekem szinte állandóan ezen jár az eszem. Egész nap csinálnám és ez csak egyre rosszabb. Tényleg nem szeretném elhagyni viszont nagyon szeretnék egy szeretőt. Úgy érzem az megoldaná a problémámat. Sajnos a munkahelyemen nincs rá lehetőségem ezért próbálnám meg interneten első körben. 38F

2023. szept. 28. 10:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Miért gondolod?
2023. szept. 28. 16:01
 12/20 A kérdező kommentje:
#9es Én nem gondolnám magam lúzernak. Szép életünk van. Anyagilag rendben vagyunk, nincs hitel, stb.
2023. szept. 28. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező: mi pl. megbeszéltük, hogy kipróbáljuk a többest, mert az mindkettőnket izgat és gyakorlatilag egyszerre kapnánk meg az álmaink. Már a keresgélés alatt sokat javult a szexuális életünk, mert izgatott a gondolat, a beszélgetések, stb.

Aztán kipróbáltuk a dolgot, ami nem a legjobban sült el, de nem is volt annyora rossz sem. Viszont azóta egyfolytában egymáson lógunk és semmi bajunk a szexxel.

2023. szept. 28. 16:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Én is ajánlottam már fe neki a hármast és a nyitott kapcsolatot is de nem érdekli. Annyit mondott, hogy ha megcsalom akkor ne tudjon róla.
2023. szept. 28. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 na ezt hívják szaknyelven érdekszövetségnek. Elvagytok a vagyon, a kényelmes élet érdekében egymással mint két lakótárs, de érzelmileg valójában már elhidegülve.
2023. szept. 28. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó az a langyos víz... csak nem mindegy, hogy miért langyos?!? Azért mert telesz*rták, vagy azért, mert kihűlt a víz?
2023. szept. 28. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Megértelek. Sajnálom a helyzeted. Ez neked is rossz. A hormonproblémája nem kezelhető? Semmi módon nem tudod rávenni a dologra? Az ismerősöm játszótéri anyukákkal beszélgetve kerített magának, a másiknak munkahelyi szeretője volt.
2023. szept. 28. 23:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha egyedülálló lennél akkor sem ugrálnának rá a nők füttyszóra a brokeszodra mert te jóképűnek, sportosnak gondolod magad és dugni akarsz. Ezt a rosszlányokon keresd.

Ugyanúgy végig kell menni az ismerkedés fázisain - szimpátia, vonzalom, bizalom, vágy - mintha két szingli ismerkedne. A különbség annyi hogy a független nők többsége nem akar foglalt pasival kezdeni. A szintén félrekacsintók talán igen, de mint írtam nem csettintésre működik.

2023. szept. 28. 23:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha szereted és nincs szex,akkor elöbb,vagy utóbb vége lesz.Ha szeretöt keresel ,szintén.Könnyü mondani,hogy hagyd el,de vagy te vagy ö fog lépni,csak idö kérdése.A nökben hamarabb megfogalmazódik a válás gondolata ,csak még nem tudják ,hogy mikor.Ha vársz még akkor majd ö fog elhagyni.Egyébként ha szeret,akkor miért nem pippant le ,vagy nagy eröfeszités lenne ha alád mászna?Még akkor is ha nem kivánja.Én a páromat,ha szeretem kielégiteném akkor is ha impotens lennék.Napi 10 perc nyalásba nem halnák bele.Ennyit ö is megtehet érted ha szeret,ha meg nem szeret akkor meg mindegy,csak az idöt húzod,és az már nem tér vissza.
2023. szept. 30. 09:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem itt is simán találsz. Van ahol a férj nem akar szexet. N
2023. dec. 4. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!