Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes, sportos, házas férfiként hol találhatnék
szeretőt interneten keresztül?
11/20 A kérdező kommentje:
12/20 A kérdező kommentje:
#9es Én nem gondolnám magam lúzernak. Szép életünk van. Anyagilag rendben vagyunk, nincs hitel, stb.
Kérdező: mi pl. megbeszéltük, hogy kipróbáljuk a többest, mert az mindkettőnket izgat és gyakorlatilag egyszerre kapnánk meg az álmaink. Már a keresgélés alatt sokat javult a szexuális életünk, mert izgatott a gondolat, a beszélgetések, stb.
Aztán kipróbáltuk a dolgot, ami nem a legjobban sült el, de nem is volt annyora rossz sem. Viszont azóta egyfolytában egymáson lógunk és semmi bajunk a szexxel.
2023. szept. 28. 16:24
14/20 A kérdező kommentje:
Én is ajánlottam már fe neki a hármast és a nyitott kapcsolatot is de nem érdekli. Annyit mondott, hogy ha megcsalom akkor ne tudjon róla.
#14 na ezt hívják szaknyelven érdekszövetségnek. Elvagytok a vagyon, a kényelmes élet érdekében egymással mint két lakótárs, de érzelmileg valójában már elhidegülve.
2023. szept. 28. 16:51
Jó az a langyos víz... csak nem mindegy, hogy miért langyos?!? Azért mert telesz*rták, vagy azért, mert kihűlt a víz?
2023. szept. 28. 16:54
Megértelek. Sajnálom a helyzeted. Ez neked is rossz. A hormonproblémája nem kezelhető? Semmi módon nem tudod rávenni a dologra? Az ismerősöm játszótéri anyukákkal beszélgetve kerített magának, a másiknak munkahelyi szeretője volt.
2023. szept. 28. 23:07
Ha egyedülálló lennél akkor sem ugrálnának rá a nők füttyszóra a brokeszodra mert te jóképűnek, sportosnak gondolod magad és dugni akarsz. Ezt a rosszlányokon keresd.
Ugyanúgy végig kell menni az ismerkedés fázisain - szimpátia, vonzalom, bizalom, vágy - mintha két szingli ismerkedne. A különbség annyi hogy a független nők többsége nem akar foglalt pasival kezdeni. A szintén félrekacsintók talán igen, de mint írtam nem csettintésre működik.
2023. szept. 28. 23:20
Ha szereted és nincs szex,akkor elöbb,vagy utóbb vége lesz.Ha szeretöt keresel ,szintén.Könnyü mondani,hogy hagyd el,de vagy te vagy ö fog lépni,csak idö kérdése.A nökben hamarabb megfogalmazódik a válás gondolata ,csak még nem tudják ,hogy mikor.Ha vársz még akkor majd ö fog elhagyni.Egyébként ha szeret,akkor miért nem pippant le ,vagy nagy eröfeszités lenne ha alád mászna?Még akkor is ha nem kivánja.Én a páromat,ha szeretem kielégiteném akkor is ha impotens lennék.Napi 10 perc nyalásba nem halnák bele.Ennyit ö is megtehet érted ha szeret,ha meg nem szeret akkor meg mindegy,csak az idöt húzod,és az már nem tér vissza.
2023. szept. 30. 09:32
Szerintem itt is simán találsz. Van ahol a férj nem akar szexet. N
2023. dec. 4. 00:11
Kapcsolódó kérdések: