Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok kar nélküli lányal?
Figyelt kérdés
Férfiúk véleménye érdekel hívnátok randira olyan lányt aki elvesztete a karjait? Szépp arc, lábikó, formás vékony alak megvan..2023. okt. 10. 11:43
22/27 anonim válasza:
Igen, semmi akadályát sem látom, ha a hölgy egyébként rendben van számomra.
Ellenben nekem is lenne egy kérdésem. Ezt csak elméleti síkon kérdezted?
23/27 A kérdező kommentje:
22 nem elméletbe.
2023. nov. 5. 19:47
24/27 anonim válasza:
Nem akartam elhamarkodottan válaszolni, próbáltam magam beleképzelni a helyzetbe.
Ha olyan a lány, hogy karral is bejönne, akkor nem gondolnám, hogy problémát jelentene. Csak legyen türelme ahhoz, hogy amit nem tudok az állapotáról, hogy mit hogyan (öltözködés? étkezés?), azt elmagyarázza. Mert nyilván egyrészt kíváncsi az ember, másrészt meg ha egy pár vagyunk, akkor biztosan jólesne neki a segítség adott szituban.
Szóval a válaszom: igen.
25/27 anonim válasza:
ha tetszik a läny szemelyisege akkor nem oszt es nem szoroz, hogy megvan-e minden testresze vagy epp kerekesszekben ül. A szemely a fontos, nem a csomagoläs...
26/27 anonim válasza:
Én nem férfi vagyok hanem pont olyan lány akiről a leírás szól de sok randim volt már nem riadnak meg a dologtól.
27/27 anonim válasza:
26: mi történt, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!