Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randiznátok kar nélküli lányal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok kar nélküli lányal?

Figyelt kérdés
Férfiúk véleménye érdekel hívnátok randira olyan lányt aki elvesztete a karjait? Szépp arc, lábikó, formás vékony alak megvan..

2023. okt. 10. 11:43
1 2 3
 11/27 GFman ***** válasza:
34%
Én nem!Biztos én vagyok a felszínes, meg stb. de engem zavarna.Egyébként mi köze ennek a szexualitás rovathoz?
2023. okt. 10. 12:14
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

Teljesen kizárt

Ennél ezerszer kisebb dolog is kizáró dolog

2023. okt. 10. 12:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés, valószínűleg ha meg van közös szimpátia akkor igen.
2023. okt. 10. 12:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. okt. 10. 12:38
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Divat lett a felületes szolidaritás, ahogy itt mennyi igen érkezett. Aztán a valóságban a hasonló emberek alig találnak 1-1 embert, aki segít nekik, szoba áll vagy elmegy randira velük. Szó van, tett nincs.

B opcio: csak potya puncit hisztek a kérdezőben.

Jöhettek lepontozni, ahogy azt a pár őszinte embert is, aki felvallalta a vélemenyet.

Ami pedig a kerdezot illeti, nem kell neked minden pasi, hogy hagy fogad el, hanem legyen egy aki elfogadom, és oda vissza működik.

2023. okt. 10. 12:45
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha amúgy szimpatikus, nem volna kizáró dolog.
2023. okt. 10. 12:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
igen. Volt olyan barátnőm, aki elvesztette az egyik kézfejét balesetben. Teljesen hozzá lehet szokni, sőt, el is feledkezel róla. Az étteremben mindig én vágtam fel neki a húst, de előfordult, hogy megkértem, vágjon egy szeltet szalámit otthon. Aztán csak nevettünk azon, hogy gondoltam ezt.
2023. okt. 10. 12:53
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Igen, mert pl.: lábbal is lehet simogatni a másikat és az is tud ugyaolyan jó lenni, mint a kéz téma.
2023. okt. 10. 17:02
 19/27 anonim ***** válasza:
33%
Persze, kivernie úgyse kell majd megdugom meg leszopatom
2023. okt. 11. 02:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Nem gondolom, hogy lenne bármi olyasmi, ami miatt ő rosszabb társ lehetne, mint bárki más. Nem ezen fog múlni. Lehet, hogy az elején lennének számomra még szokatlan dolgok, de nem látom semmi akadályát annak, hogy egy ilyen nő a társam legyen. Az pedig egy nagyon buta előítélet, hogy kezek nélkül ne lehetne teljes életet élni.

2023. okt. 11. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!