Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt megerőszakolnak az kiválthat extrém perverzséget, magas szexuális étvágyat a későbbiekben?
99%-nál NEM, sőt pont hogy undorodni fog saját magától, a szexualitástól, egy életre szóló komplexust alakít ki benne amit csak szakember tud (úgy-ahogy) kiszedni belőle.
1%-nál talán... hozzátéve, hogy ők eleve úgymond affinak voltak rá, az "esemény" csak katalizátorként működött.
Megjegyezve, a magas libidóhoz, a BDSM-en belül a szubmisszivitáshoz NEM kell semmiféle trauma. Sőt a többségben szerető családi környezetben, pozitív visszajelzések mellett, mindenféle trauma nélkül alakul ki.
Igen. De ez kicsit összetettebb. A gyermekkori molesztálásokból alakulHAT ki a borderline nevű pszihiátriai betegség, Ennek a betegségnek többek közt van olyan tünete mint a magas szexuális vágy.
De ne akarj ilyen csajt! Borderline=futás, vissza se nézz! (tapasztalat)
Nagyon ritka esetben talán.
Belőlem hosszú évekig teljesen mást váltott ki.
Gusztustalannak és undorítónak éreztem magam és a szexről hallani sem akartam, nem akartam hozzám érjenek mert nem pozitív élményként éltem meg az intimitást.
Legtöbb erőszakot átesett nőben nem vált ki olyasmit amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!