Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lányt megerőszakolnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt megerőszakolnak az kiválthat extrém perverzséget, magas szexuális étvágyat a későbbiekben?

Figyelt kérdés

2023. okt. 9. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet előre tudni, hogy egy elszenvedett erőszak mit vált ki, de a legtöbb esetben inkább undort és a szexualitástól való elzárkózást.. (De nem vagyok pszichológus, de szerintem amiről te beszélsz az nagyon ritka esetben fordulhat elő. Ha egyáltalán van ilyen.)
2023. okt. 9. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen. 2 ilyen nőm is volt, akik nimfománok voltak perverz vágyakkal. Mindkettőt bántalmazták kiskorúkban.
2023. okt. 9. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Esetleg történhet ilyen, de nem jellemző. Egy traumatikus történés bármít kiválthat, 10 ezerből egynek, lehet hogy épp így változtatja meg az életét személyiségét, de lehet hogy épp vallásos lesz.
2023. okt. 9. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Meglehet. Mindenki más, mindenkire másképp hat a stressz, a bántalmazás, más-más ember másképp reagálhat. Általában nem ez jellemző de lehetséges.
2023. okt. 10. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

99%-nál NEM, sőt pont hogy undorodni fog saját magától, a szexualitástól, egy életre szóló komplexust alakít ki benne amit csak szakember tud (úgy-ahogy) kiszedni belőle.

1%-nál talán... hozzátéve, hogy ők eleve úgymond affinak voltak rá, az "esemény" csak katalizátorként működött.

Megjegyezve, a magas libidóhoz, a BDSM-en belül a szubmisszivitáshoz NEM kell semmiféle trauma. Sőt a többségben szerető családi környezetben, pozitív visszajelzések mellett, mindenféle trauma nélkül alakul ki.

2023. okt. 10. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Igen. De ez kicsit összetettebb. A gyermekkori molesztálásokból alakulHAT ki a borderline nevű pszihiátriai betegség, Ennek a betegségnek többek közt van olyan tünete mint a magas szexuális vágy.

De ne akarj ilyen csajt! Borderline=futás, vissza se nézz! (tapasztalat)

2023. okt. 10. 05:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritka esetben talán.

Belőlem hosszú évekig teljesen mást váltott ki.

Gusztustalannak és undorítónak éreztem magam és a szexről hallani sem akartam, nem akartam hozzám érjenek mert nem pozitív élményként éltem meg az intimitást.

Legtöbb erőszakot átesett nőben nem vált ki olyasmit amit írtál.

2023. okt. 10. 05:54
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
azt olvastam, hogy gyakori, hogy nagyon könnyelmű lesz, vagy leszbikus.
2023. okt. 10. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, mert pl.: az extrémítással szeretné kvázi visszaadni azt a szenvedést, amit a férfi - mint fogalom - "adott" neki.
2023. okt. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!