Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik! Ha egy szép transznemű nő felajánlaná nektek, hogy orálisan kielégít, belemennétek?
Nem az a lényeg, hogy minek látszik hanem az, hogy valójában egy férfi, aki csak szándékosan nőnek akar látszani.
Egyes rézötvözetek is a megszólalásig hasonlítanak az aranyra, mégsem fogsz érte fizetni százezreket vagy milliókat az ékszerüzletben, mert ott csak valódi aranyat árulnak a megfelelő nemzetközi fémjelzéssel.
"Nem mind arany ami fénylik"... :)
Értem, akkor neked mindegy, hogy egy nő hogyan néz ki, dagadt, igénytelen, törpe, amorf..... Csak a lényeg, hogy 2-essel kezdődjön a személyi száma. De így legalább nyugodt vagy, hogy már pedig, te aztán full heteró férfi vagy.
Hát, te tudod. 😁😁😁
42,44
"Értem, akkor neked mindegy, hogy egy nő hogyan néz ki, dagadt, igénytelen, törpe, amorf..... Csak a lényeg, hogy 2-essel kezdődjön a személyi száma. De így legalább nyugodt vagy, hogy már pedig, te aztán full heteró férfi vagy."
Ezekből az általad leírt szavakból egyet sem használtam a kommentemben, de még csak utalásokat sem is tettem rá.
Szövegértelmezés elégtelen, ülj le!
#40 lehet nőnek néz ki első ránézésre, de heteró lévén amint megtudom hogy nem nő azonnal elillan a vágy mert akkor már tudom, hogy pasi.
Ha valaki biszex akkor neki a gondolkodásába "belefér" (egészségére, nem ítélem el), ha viszont heteró akkor meg nem.
Egyébként meg a bölcs rómaiak óta tudjuk, hogy ízlésekről nem lehet vitatkozni. Ez is ilyen, egy heteró ízlése az hogy csak a valódi, született nőkre gerjed. Nem fogod tudni meggyőzni semmivel, mert ilyen az ízlése és kész.
Ez érdekes szemlélet. És mégis: hányan vannak előnytelen külsejű nővel, csak azért mert nő? Valentina nem egy igazi nőnél szebb jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!