Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem felejthetetlenné az esténket?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, szeretnék a páromnak egy csodás estét, tudnátok tippeket mondani, hogy nálatok mi vált be? Szeretném, ha ma vad szex lenne köztünk, mert mostanában nagyon sokat dolgozik, így gondoltam feldobom kicsit a hétköznapjait. :) Hogyan "támadjam" le, hogy nagyon felizguljon? Esetleg milyen praktikákat tudtok még? Plusz eszközök, fehérnemű stb. Bármilyen ötletet szívesen fogadok.2023. okt. 9. 10:32
1/13 anonim 

válasza:

Először azt kellene kideríteni, hogy ő vevő-e a durvább szexre.. de egyébként az ilyesmit előre meg szokás beszélni, hogy mit lehet mit nem, mi fér bele stb.. nyilván nem szex előtt, de úgy érted.. előtte valamikor.
2/13 anonim 

válasza:

gyertyafény, finom italok, kellemes zene, illatos női test, ...
3/13 anonim 

válasza:

a férfiak legnagyobb erogén zónája az EGO-ja, ha gondolod beszéljünk róla
4/13 anonim 

válasza:

Dark Archer nem hiszem, hogy érted amit írtam, 3-as voltam
5/13 anonim 

válasza:

Az a baj h egy szex lehet felejthetetlen és eszméletlen jó de az a két ember kémiáján, összhangján és nyitottságán múlik. Ha előre készülsz, az úgy nem az igazi. Nem attól lesz fantasztikus, hanem attól h a szex annyira jó hogy másnap is felizgultok ha rá gondoltok. Ezt még nehéz előre megszervezni.
6/13 anonim 

válasza:

Hát a legtöbb pasit. Kimeríthetetlen a 3as 2 növel az anális szex a seggből szájba az arcra élvezés
Meg most nagyon felkapott lett a cuckold téma. .
1 dologgal nem lesz mellé
Ha egy igazi mocskos szopatható basszhato szajha vagy az ágyba
A konyhába tündér
Társaságban szűzies úrinő
29N
7/13 anonim 

válasza:

Engem az izgat fel a legjobban, ha látom a barátnőmön, hogy akar, kíván, és le akar feküdni velem itt és most. Nincs annál nagyobb bók vagy kedvcsináló, ha látom, hogy nem érdekli semmi, csak akarja velem a szexet. :)
Nagyon kedves tőled, hogy meg akarod lepni kicsit! Szerintem ne is gondold túl, csak vedd a kezedbe a kezdeményezést, engedd el magad és mutasd az őszinte vágyaidat, nagyon fog neki tetszeni. :D
8/13 anonim 

válasza:

kérdező milyen vagy külsőleg? küldök rucikat amik jól állhatnak neked
9/13 anonim 

válasza:

A #3-as nagyon jól eltalálta a lényeget :) Max. általános tippeket tudunk adni (csinos fehérnemű, combfix - vagy szólsz az egyik barátnődnek is hogy 3-as lesz 😄). Minden más meg attól függ, hogy a pasid mit kedvel, mire gerjed, mik a titkos fantáziái. Ha azokat megadod neki akkor királynő leszel a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!