Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az izgalmas játék lenne, ha a férfi partnereteknek úgy kellene telefonálnia, hogy közben cumizzátok őt?
Én barátnőm a saját anyjával telefonált a farkammal a szájában, amikor beszélt akkor nyilván csak húzogatta.
Ha én telefonálok és hallja hogy pont én beszélek, akkor úgy szív, torkozik, nyúz amennyire nem szégyelli. És nem szégyelli :D
Gondolom izginek is tartja, de inkább az tetszik neki ahogy "szenvedek"
Végülis nőknek szóló kérdésnél 6-ból 2 válasz nőtől érkezett.
Meg kell becsülni ezt az eredményt is.
Ez elég sokszor előfordul nálunk, ha este 8:00 előtt kezdünk el szexelni.
Egy telefonhívás miatt nem hagyjuk abba a játékot, de megpróbáljuk minél rövidebbre venni a telefonbeszélgetést, hogy a túloldalon lévő akárki ne kezdjen el gyanakodni mi is folyik a telefonbeszélgetés közben :D
#7 meg meg, barátom, legközelebb lehet ennyi sem lesz 🙂
Magam is sok kérdést írtam ki nőkhöz, ott picit jobb arány volt.
De szvsz, minden történet erről szólt, szóval ha férfi közvetítéssel is, de kaptál sok női választ, ha úgy vesszük.
Volt ilyen
Meg h rágyújtott közben
Nekem tetszett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!