Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség. Népességarányosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség. Népességarányosan vidéken vagy Budapesten több a szűz nő/fiú?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka (főleg így 20 felett)??? Vidékiek nem mennek el pszichológushoz ha baj van a nemiszervükkel, vagy mi van?

Azokra gondolok akik még pettinghez se jutottak el.

Tapasztalatok, elméletek, konteók jöhetnek életkorral, végzettséggel és nemmel együtt.

2023. okt. 7. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem a nemiszervekkel van baj. Önértékelési zavar, gátlásosság. Pszichológus csak fizetős van, minimum 20 ezer FT/ vizit. Nem tudni hány vizit kell a megoldáshoz, de én amikor jártam egyhez, minden alkalommal feltette ugyanazokat a kérdéseit, mintha elveszítete volna a jegyzeteit. Gyorsan letelt az egy óra, és tartotta a markát. Az állami szektorban csak a depressziósokkal, skizofrénekkel, stb foglalkoznak, akik ön és közveszélyesek. A szex, és ismerkedés témában csak nagyon drága fizetősök vannak! Nem tanítják meg a fiatalokat, hogyan kell kommunikálni, csak a telefonjaikat nyomkodják. Ismerkedésre nincsenek helyek, alkalmak, nem lehet tudni az utcán ki a szabad, mindenkihez nem rohangálhatsz oda, mire az ezrediknek bejössz. Én elmentem egy társkereső irodára, és aki bejött elvettem feleségül. Mert máshogy nem találsz magadnak sehol szexpartnert. Vagy csak a prostik.
2023. okt. 7. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Vidéken konzervatívabbak az emberek, tabubb a nemiség, ezért később is történnek meg az első intim együttlétek. Én ennek tudnám be
2023. okt. 7. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 eddig vidéken találkoztam a leg könnyű vérűbb nőkkel.. nemtudom ti hol éltek :D
2023. okt. 7. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

#3 2-es vagyok, nekem pont hogy BPn sokkal egyszerübb lett ismerkedni. Vidéken volt hogy 3-6 hónapig a csaj hallani se akart arról hogy szex, itt meg a harmadik randira feljött filmezni, a végén mondtam hogy köszi, ő meg "akkor nem is akarsz megfektetni? Valami baj van velem?"

Persze hogy meg akartam, meg aztán meg is történt, de otthon ha én a 3. randin bármi effélét felhoztam volna szerintem pofont kapok, nem pinát...

Amúgy Győrből valósi vagyok eredetileg, ha releváns bármi miatt

2023. okt. 7. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, mi értelme a főváros/vidék megkülönböztetésnek?

1.: Falun csak a kocsma és a templom van. Nagyritkán a fesztiválok.

2.: A többi város lassan ugyanolyan, mint Budapest (Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, győr, Sopron, Veszprém, Kaposvár...) Az a baj, hogy már a vízcsapból is az folyik, hogy amelyik nő csak "arra" kell, olyan nincs. Ha a pasi lebukik, hogy csak szexelni akar, azonnal dobják. Na ilyen rémtörténetekkel vagyunk elijesztve nem csoda, hogy már ezelőtt 50 évvel is csak azonnal nősülni akartam? Nem szexeltem 26 éves koromig. Van olyan, aki még később kezdi. De már engem is "fatökűnek" csúfoltak a munkahelyemen. Pedig akkor még hatalmas libidóm volt, és rendes méretű farkam. (Senkit nem érdekel)

2023. okt. 8. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!