Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség. Népességarányosan vidéken vagy Budapesten több a szűz nő/fiú?
Mi lehet az oka (főleg így 20 felett)??? Vidékiek nem mennek el pszichológushoz ha baj van a nemiszervükkel, vagy mi van?
Azokra gondolok akik még pettinghez se jutottak el.
Tapasztalatok, elméletek, konteók jöhetnek életkorral, végzettséggel és nemmel együtt.
#3 2-es vagyok, nekem pont hogy BPn sokkal egyszerübb lett ismerkedni. Vidéken volt hogy 3-6 hónapig a csaj hallani se akart arról hogy szex, itt meg a harmadik randira feljött filmezni, a végén mondtam hogy köszi, ő meg "akkor nem is akarsz megfektetni? Valami baj van velem?"
Persze hogy meg akartam, meg aztán meg is történt, de otthon ha én a 3. randin bármi effélét felhoztam volna szerintem pofont kapok, nem pinát...
Amúgy Győrből valósi vagyok eredetileg, ha releváns bármi miatt
Nem tudom, mi értelme a főváros/vidék megkülönböztetésnek?
1.: Falun csak a kocsma és a templom van. Nagyritkán a fesztiválok.
2.: A többi város lassan ugyanolyan, mint Budapest (Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged, győr, Sopron, Veszprém, Kaposvár...) Az a baj, hogy már a vízcsapból is az folyik, hogy amelyik nő csak "arra" kell, olyan nincs. Ha a pasi lebukik, hogy csak szexelni akar, azonnal dobják. Na ilyen rémtörténetekkel vagyunk elijesztve nem csoda, hogy már ezelőtt 50 évvel is csak azonnal nősülni akartam? Nem szexeltem 26 éves koromig. Van olyan, aki még később kezdi. De már engem is "fatökűnek" csúfoltak a munkahelyemen. Pedig akkor még hatalmas libidóm volt, és rendes méretű farkam. (Senkit nem érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!