Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub férfiak! Ti milyen dolgoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub férfiak! Ti milyen dolgokat szerettek megélni egy dominával?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 12:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Farok es here taposast es rugdosast szeretem

F

2023. okt. 20. 00:16
 22/30 anonim ***** válasza:

Lényegében azt, hogy legyek a (domina) szextárgya, akit kedve szerint megszadizhat.

21/F

2023. okt. 20. 22:33
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

Úgy kényeztetek, ahogy a domina akarja. Van, aki farokketrecben kényeztetteti magát, aztán gondol egyet és megver. Van olyan is, aki rám adja egy rózsaszín rövidnadrágját, egy topját, és elküld mosogatni, ablakot mosni. Van, aki azt mondja, hogy gyere ide mamához, és elver. Egyik fiatal lány azt szereti, hogy a golyóimat a farkam fölé kötözi, és úgy veri ki nekem. Hiába élvezek el, egy csepp nem távozik belőlem. Olyan is van, aki megdugatja magát, mert megkívánta.

Közös pontjaik, hogy mindannyian dominálnak és én imádom őket. Nem rólam szól, hanem az ő vágyaikról. Már arról is leszoktam, hogy jutalmul kerüljön elő a pálca.

2023. okt. 21. 10:01
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Megalázás és farokkínzás
2023. okt. 27. 06:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Bilincselés (valódi bilincsekkel)

Bezárás (szűk helyre)

Farokketrec

Nyakörv-póráz (esetleg elektrosokkolós póráz)

Szájpecek

Tű- vagy magassarkú cipő, csizma nyalása

2023. nov. 1. 07:08
 26/30 anonim ***** válasza:
56%
Szívesen megélném, ha erős, éles körmeivel kedvére összekarmolna.
jan. 21. 13:20
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha ugral a farkamon es a golyoimon addig mig el nem sirom magam es konyorgok hogy hagyja abba
jan. 21. 18:52
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a szerszámom gyötrése... :D
ápr. 3. 07:51
 29/30 anonim ***** válasza:
Szívesen megélnék erős karmolást hosszabb természetes körmű dominától, vagy domináns hölgytől. Esetleg van itt erre jelentkező? :)
ápr. 5. 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Én bármit engednék, ha látom rajta, hogy az neki élvezetet okoz. Nyugodtan kedvére megszadizhatna.
ápr. 6. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!