Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub férfiak! Ti milyen dolgokat szerettek megélni egy dominával?
Farok es here taposast es rugdosast szeretem
F
Lényegében azt, hogy legyek a (domina) szextárgya, akit kedve szerint megszadizhat.
21/F
Úgy kényeztetek, ahogy a domina akarja. Van, aki farokketrecben kényeztetteti magát, aztán gondol egyet és megver. Van olyan is, aki rám adja egy rózsaszín rövidnadrágját, egy topját, és elküld mosogatni, ablakot mosni. Van, aki azt mondja, hogy gyere ide mamához, és elver. Egyik fiatal lány azt szereti, hogy a golyóimat a farkam fölé kötözi, és úgy veri ki nekem. Hiába élvezek el, egy csepp nem távozik belőlem. Olyan is van, aki megdugatja magát, mert megkívánta.
Közös pontjaik, hogy mindannyian dominálnak és én imádom őket. Nem rólam szól, hanem az ő vágyaikról. Már arról is leszoktam, hogy jutalmul kerüljön elő a pálca.
Bilincselés (valódi bilincsekkel)
Bezárás (szűk helyre)
Farokketrec
Nyakörv-póráz (esetleg elektrosokkolós póráz)
Szájpecek
Tű- vagy magassarkú cipő, csizma nyalása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!