Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub férfiak! Ti milyen dolgokat szerettek megélni egy dominával?
Szubmisszív személyiségem van, nekem nagy csalódás ez az egész.
Az összes nő csak és kizárólag kihasználni akar!
Olyan, hogy domináns nő, szub férfi őszinte, egymás kölcsönös tiszteletén alapuló kapcsolat nem létezik!!
Én úgy szerettem mindig, ha van egy menekülőszó. A szubság nálam azt jelenti, hogy izgat az alárendeltség, vagyis azt kell tennem, amit parancsolnak. Nagyon széles a spektrum, a kényeztető masszázstól az alázáson át a fajdalmas dolgokig. Ha valamely okból elviselhetetlen lenne, akkor jön a menekülőszó. De addig minden belefér - oké, a kaka és a hányás pl egyáltalán nem.
A szubság szubjektív, mindenki máshogy éli meg, én így.
Nem hétköznapi ruhában kell menjek hozzá (alkalmi ing, nyakkendő, nadrág), erényövet már itthon magamnak fel kell helyezzem, belépés után egyből hátra bilincseli kezeimet és nyakkendő mint pórázzal vezet be. Fenekelés szokott lenni, meg nyelemmel kell őt izgatnom, elélvezni nem tudok, csak ha ő akarja és leveszi rólam az erényövet. Szembekötés ami még alap. Különböző pózokban meg és kikötözés vagy bilincselés, és így szex.
Igaz én nem dominához járok, hanem vagy egy barát nőm erre aki szerencsére elég beteg ilyen téren pont mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!