Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub férfiak! Ti milyen dolgoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub férfiak! Ti milyen dolgokat szerettek megélni egy dominával?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 12:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szubmisszív személyiségem van, nekem nagy csalódás ez az egész.

Az összes nő csak és kizárólag kihasználni akar!

Olyan, hogy domináns nő, szub férfi őszinte, egymás kölcsönös tiszteletén alapuló kapcsolat nem létezik!!

2023. okt. 8. 10:29
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

11 de igen.

Miénk ilyen

2023. okt. 8. 11:27
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Orvosi fétis
2023. okt. 8. 18:56
 14/30 anonim ***** válasza:
71%
anális tágítás, farokkínzás
2023. okt. 9. 13:39
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Én úgy szerettem mindig, ha van egy menekülőszó. A szubság nálam azt jelenti, hogy izgat az alárendeltség, vagyis azt kell tennem, amit parancsolnak. Nagyon széles a spektrum, a kényeztető masszázstól az alázáson át a fajdalmas dolgokig. Ha valamely okból elviselhetetlen lenne, akkor jön a menekülőszó. De addig minden belefér - oké, a kaka és a hányás pl egyáltalán nem.

A szubság szubjektív, mindenki máshogy éli meg, én így.

2023. okt. 9. 13:49
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem hétköznapi ruhában kell menjek hozzá (alkalmi ing, nyakkendő, nadrág), erényövet már itthon magamnak fel kell helyezzem, belépés után egyből hátra bilincseli kezeimet és nyakkendő mint pórázzal vezet be. Fenekelés szokott lenni, meg nyelemmel kell őt izgatnom, elélvezni nem tudok, csak ha ő akarja és leveszi rólam az erényövet. Szembekötés ami még alap. Különböző pózokban meg és kikötözés vagy bilincselés, és így szex.

Igaz én nem dominához járok, hanem vagy egy barát nőm erre aki szerencsére elég beteg ilyen téren pont mint én

2023. okt. 9. 15:47
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Aki a puncinyalást írta. Ha igazi dominával van dolgod, hozzá sem érhetsz, nemhogy nyalogathassad neki.
2023. okt. 10. 15:38
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tökönrúgás.
2023. okt. 19. 09:38
 19/30 anonim ***** válasza:
73%
17: micsoda marhaság. Mindenki máshogy használja a szubját. Sőt, minden kapcsolat más, a BDSM-be rengeteg dolog fér. Én például sok irányát szeretem, de van olyan nő, aki ablakot mosat és masszázst kér, közben csak szóban aláz, még akkor is, mikor kinyalatja és megdugatja magát. Mások meg a pálcát szeretik meg az erőszakos dolgokat, megint mások pedig ezek különböző kombinációit.
2023. okt. 19. 10:08
 20/30 gabor49 ***** válasza:
100%
extra mazokent a teljes kiszolgaltatottsag megalaztatas fajdalom erzese akar brutalis dolgok is izgatnak csak talalnek igazi betegesen szadista csajt ami szerintem nincs fizetos domina soha nem erdekelt ok nem elvezetbol csinálják csak szolgáltatnak amiert fizet valaki
2023. okt. 19. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!