Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rosszlányok oldalon miért nem fogad senki cigányokat?
Figyelt kérdés
Ránézésre ők is cigányok, mégis ki van írva mindenkinél, hogy cigányokat nem fogad. Ez miért van?2023. okt. 5. 19:04
11/25 anonim válasza:
Csak kicsit vicces, hogy a hirdetők 70%a szintén cigány....
12/25 anonim válasza:
#11 ki más ismerné jobban a saját fajtáját? :)
13/25 anonim válasza:
Tudjátok amúgy, miért büdös a cigány?
...hogy a vak is le tudja köpni :)
14/25 anonim válasza:
én nekem meg kreol a bőröm.. de volt hogy lecigányoztak már.. és sztetek így nem mehetek? :D
tök szívás. mindkét szülőm hófehér bőrű.. nagymamám volt kreol.. ugrott egyet a genetikai allél ami a bőrszín tónusért felelős
15/25 anonim válasza:
mint a teenwolf főszereplője kb olyan színű lehet a bőröm.. nemtom.
16/25 anonim válasza:
pedig az ekte roma barnaságtól fényévekre vagyok.. mégis volt hogy azt hitték -.- meg az arcom se olyan romás :D
17/25 anonim válasza:
Még cigánynő se nagyon akar cigányt bevállalni.
18/25 anonim válasza:
:DDD ez elég kínos nem?
tezsvír az nem tezsvír?
20/25 anonim válasza:
Óóóóóóó mindenki tudja milyenek.... Jó igaz nem mind, tisztelet a kivételnek. De ha azt mondanák éjszaka egy sötét utcán végig kell menned egy nem túl nagy összegért és elmegy melletted 10 ember, de abból csak egy nem fog bántani, akkor te kockáztatnál azért az x összegért? Na ugye, hogy nem......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!