Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Természetes dolog a maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes dolog a maszturbálás? Mennyire ciki, ha a szülő rányit a gyerekre?

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetes. Ciki. Nem ismeri az ajtót?:)
2023. okt. 5. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, a rányitás is elég gyakori, ha normálisan kezeli a szülő, akkor nem kell ezzel foglalkozni. Legközelebb kopogni fog remélhetőleg.
2023. okt. 5. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen természetes dolog, és persze a rányitás nagyon cink tud lenni, de pl. az én szüleim szerencsére mindig tiszteletben tartották a magánszférámat, és kopogtak. :D 19/F
2023. okt. 5. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen azt hirdették a templomban a papok, hogy halálos bűn. Az orvosok szerint viszont nagyon is egészséges. Ugyanis élettanilag ugyanaz történik a szervezetedben, mint szex közben. Nagyon valószínű, hogy ugyanaz az artéria látja el vérrel a lábakat is, meg azt, ami közte van. Ha megmasszírozom a farkamat, utána könnyebben veszem a lépcsőket is. Ugyanis 66 leszek az idén, és az érelmeszesedés nem kizárt. Nagyanyámnak is az volt mindehol, mire meghalt. Szóval van 2 fiam, de soha nem kaptam rajta őket. Ha a saját szobájukban a paplan alatt, vagy a WC-n csinálták volna, mint én, amikor gyerek voltam, nem veszik észre mások. Volt amikor nappal csináltam a szobában, és nagyanyám rám nyitott. Nem szólt semmit. Évekkel később mondta valamikor, hogy látta. Na bumm. Ennyi lehet belőle. Munkahelyeken a főnökök már inkább zokon veszik, de az más.
2023. okt. 5. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes a maszturbálás (egy bizonyos mennyiségig)

Normális ember nem megy be más szobájába kopogás nélkül, főleg nem ront be estefelé.

2023. okt. 5. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, sőt, az a baj, mikor egy 14 feletti nem masztizik sosem. És ilyen kor felett illik nemcsak úgy rànyitni egy kamasz lányra vagy fiúra. Kopogás, stb.
2023. okt. 6. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!