Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorító, vagy természetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító, vagy természetes maszturbálás után hagyni a farkadon a spermát?

Figyelt kérdés

Erre szeretnék választ kapni.

Férfi vagyok, de nőknél is érdekel, vagy ez egy beteg dolog volna, és egyedül vagyok? 😅

Egy 30 perces önkielégítés után hanyat fekve a farkamra engedem a terméket, vagy ha spriccel akkor oda ahova betalál a hasamon.

Azonnali letörlés helyett kicsit "játszom" a termékkel és kenegetem el a farkamon, a herémen.

Aztán csukott szemmel csak pihenek szét tett lábakkal ahogy érzem ott a levegő mozgását.

Aztán elmegyek egyek tusolni és ennyi.

Ezzel egyedül vagyok, vagy megszokott?

2023. júl. 19. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam 😅
2023. júl. 19. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyedül laksz? Mert ez tök jó igen. De csak nyugodt körülmények között lehet ezt.
2023. júl. 19. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Én mindig azonnal tisztára törlöm magam elélvezés után. De attól még nem tartom ezt undorítónak. Mindenki csinálja, ahogy szeretné

20f

2023. júl. 19. 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát... Ez egy igen csak szélsőséges eset ahol lakom. Ne értsetek semmit félre, de nem túl drágán egy meleg srác mellé költöztem be kb. 1 éve.

Eléggé szabad szellemű és amikor beköltöztem Ő elmondta az Ő saját kis szokásait amiknek elfogadása volt a feltétele a beköltözésnek.

Minden teljesen normális szokás kettőt leszámítva.

1, naturista életmódot él és nem hajlandó a lakó kedvéért a házban ruhát felvenni.

2, Ha maszturbálni akar akkor maszturbálni is fog TAKARÓ NÉLKÜL.

Ez a 2 dolog hát.... Az elején kissé kiakasztónak tünt, de az ár annyira kedvező volt (összesen 30.000ft) hogy elfogadtam így 21 évesen.

Ahhoz képest, hogy mennyire aggódtam ettől az életmódtól, igen hamar, kb. 4 hónap alatt annyira megszoktam mintha csak mindenki így élne. Én noha nem maszturbálok mellette, de már én is meztelen vagyok a lakásban és ebben a melegben most kivételen nagyon örülök.

Mielőtt azt hinnétek, nem, nem dugunk, és soha nem is fogok. Egyáltalán nem izgató látni ahogy veri, igazából oda sem figyelek, lazán filmezek mellette.

Egyébként magyar a srác.

2023. júl. 19. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
A 30 perc még okés, ha csak utána mosod meg. Én viszont ha csak megtörlöm, de nem mosom meg, másnapra ótvar büdös lesz, és nagyon nehéz azt a szagot eltüntetni. Viszont azt vettem észre, hogyha punciban volt, és úgy nem mosom meg, nem lesz büdös másnapra. Úgy tűnik, hogy a puncinedv jót tesz neki. :)
2023. júl. 19. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig sírok utána.
2023. júl. 19. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudnék ilyen gusztustalan perverz lenni. Ilyenkor rögtön letörlöm, és gyorsan leszállok a buszról.
2023. júl. 20. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam így. A hasamra, testemre spriccelek és szétkenem magamon, én az arcomra is szoktam. Gyakori, hogy olyan izgalmat okoz, hogy újra merevedésem lesz.
2023. júl. 20. 06:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális
2023. júl. 20. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!