Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti lakásos prostituáltaknak most mi az ára / óra?
Igazából szűz vagyok még és nem igazán vágyom ilyen helyre, nem így szeretném elveszíteni, de van egy bizonyos ok ami miatt lehet hogy mégis erre “kényszerülök” majd a jövőben…
Egy szebb és igényesebb nőnél milyen árakra kell manapság számítani?
Olvastam 2-3 éves kérdéseket, ahol 20-25 ezret írtak / óra, de akkoriban még egy kiló kenyér is 400 forint volt most meg 900.
Akkor jól sejtem, hogy ilyen 50+-ra kell gondolni?
hát 12-es igen.. azért vigyázni kell
saját lakásodban vad idegen, ha te elalszol lehet ő is..aztán melletted ébred.. vagy ahol aludt. de az is lehet reggelre nem lesz ott meg 1-2 drága holmid sem :D
Én régen sokat prostiztam, 2017 - 2021 között… Legutóbb meg valamikor idén januárban voltam.
2017-ben 12-15 e volt Bp.-n az átlagár… Aztán szép lassan ment fel. 2020-ban már 25e volt.
Utána már csak elvétve jártam, szóval átlagot nem tudok vonni.
A januári az 20e volt, de olyan is volt, igénytelen (ezért az órál is gumival történt)…
Most nagyon pang az ipar, rengeteg régi megbízható hirdető eltűnt. Néhányat megtaláltam Hollandiában, meg Németországban célzott kereséssel, de van aki teljesen kámforrá vált.
Akik meg vannak, valóban az infláció miatt elkérhetnének 50-60 ezreket egy óráért, de gyakorlatban nem kérhetnek el ennyit, mert ennyit nagyon kevesen hajlandóak kifizetni.
biztos hogy nekik se megy jól az üzlet.. pedig nagyon sok dögös csajszit láttam rosszlányokon 18-25 évesek közt.
de nemtom én ezt kihagyom sztem.
tinder huzogatsból jó élmény? inkább elbaxod az idődet.. majd 1-2 szellem csajjal váltasz 2 szót :D
egy oldalt huzogatsz.. krva nagy élmény. mondjuk manapság fogalmam sincs hogy kell randizni.. nekem ez nem megy de sokak nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!