Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kolis fiúkat kérdezem: ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolis fiúkat kérdezem: ahol nincs a szobához külön fürdő, hanem nagy közös fiú zuhanyzó van, ott minden srác meztelen szokott tusolni? Senki sem szégyenlős? Nem cikizik ki ha valakinek pl.kicsi vagy metélt farka van?

Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért zavart, amikor az én kis 5-6 centimmel ott álltam a 15 centi körüli péniszek között. Nem egyszer volt ilyen. Nem hiába mondják, hogy a mi generációnknak már nagyobb van. Csak sajnos pont nem nekem
2023. okt. 3. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy koliba senki se fog ezzel foglalkozni

Mindenkinek ugyan az van

Van akinek kisebb van akinek hosszabb van akinek szőrös van akinek borotvált farka van

Mi még meztelen is aludtunk sőt sokan a borotválást is a zuhanyzóba oldottuk meh

2023. okt. 4. 05:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

És igen sokkal.jobban megnézik azt aki fürdőnadrágban tusol mint egy kisebb vagy egy borotvált farkút

2023. okt. 4. 05:39
 14/17 anonim ***** válasza:
23%

Zuhanyozni megyunk, nem mások testét, farkát nézni

Egyszer raszoltam egy hulyegyerekre hogy "mi a f#szt bamulsz, b#zi vagy?" tobbet nem nézett a kocsogfeju

Nezegesse a fiukat egy b#zibárba

2023. okt. 4. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez a téma maximum a kezdet kezdetén érdekes, több évig max azok fognak bsztatni a farkad milyensége miatt, akik látens bzik (ezek azok, akik lelkisérült fszok).

Még a melegek is előbb hívnak randira, minthogy évekig csak nézegessenek meztelenül. Aki meg nem meleg, és a önértékelése is okés, az nem fog a farkadon lovagolni zuhanyzás előtt, közben és után.

2023. okt. 5. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Pedig lovagolhatna a farkamon🤣
2023. okt. 6. 07:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs semmi ilyen, mindenki levetkőzik, nincs cseszegetve a másik, max. Hülyülünk, de nem komoly sértegetések. Sztem boxerban zuhanyoznál, akkor tuti kiröhögnének
2023. nov. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!