Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet leállítani facén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leállítani facén a folytonos dick picturékat? A tiltást ne mondjátok, ezerszer tiltottam. Fiatal sem vagyok, 30-as feleség. 32/n

Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy
2023. okt. 3. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem, ha nem ismerősöd akkor nem kapod meg, hanem engedélykérésbe megy. Szóval te minden egyes alkalommal direkt megnyitod, és engedélyezed?
2023. okt. 3. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki nem ismerősöm facén, még lehet fontosat ír, vagy mutat.
2023. okt. 3. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Mint például a fa**át...🙄
2023. okt. 3. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom mennyire fontosat tud írni egy teljesen ismeretlen ember, hogy megnézd a farkát minden alkalommal
2023. okt. 3. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell Facebook profil.

Nekem sincs.

2023. okt. 3. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, egy abszolút ismeretlen ember olyan fontos dolgot akar veled megosztani ami nélkül nem lehet élni..

Még jó, hogy van FB od, ki tudja mi lenne már veled ha nem lenne.

Ezredszer is megnézed a farkakat aztán reklamálsz..

2023. okt. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!