Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a folytonos merevedés ellen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már tini, és volt párkapcsolatom, még mielőtt valaki ezzel nyitna. A problémám valós, és ne mondjátok, hogy örüljek neki, mert ez már zavaró szinten történik. Abban bíztam, ahogy öregszem, talán elmúlik, vagy alábbhagy. De nem így lett. A legenyhébb inger is elég, hogy tartós merevedésem legyen. Lányokra gondolni se, merek mert azonnal feláll. A nyár nekem kín szenvedés. Nem merek ránézni a csajokra sem. Ha van valami módszer, vagy gyakorlat ami segíthet azt kérlek osszátok meg velem.2022. ápr. 20. 15:42
1/16 anonim válasza:
Módszer: bő nadrágok amiben nem látszik és örülj neki :) Urológiai szakrendelésen (több körös labor után) fel tudnak írni libidócsökkentésre készítményt, de szerintem felesleges.
2/16 A kérdező kommentje:
Az urológus lenne az utolsó, sajnos nem merek ilyen problémával megjelenni. Ha nem találok semmi mást, talán akkor. És milyen vizsgálatokra számítsak? Meg mivel jár a libidó csökkenés és mik a mellékhatások?
2022. ápr. 20. 15:51
3/16 anonim válasza:
Valahogy nem tudlak sajnálni, bocs....
4/16 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Nem akarom, hogy sajnáljanak. Megoldást szeretnék rá.
2022. ápr. 20. 15:52
5/16 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy én azon küzdök, hogy fogom hétvégén megdugni a csajt, akivel alakul valami, mert alig van már merevedésem. Szóval áldás ez neked is, mintsem átok.
6/16 anonim válasza:
Keress csajokat akikbe bedughatod. És akkor a probléma hirtelen előnnyé változik. Gondolom jobb egy állandóan álló, mint egy felfújhatatlan.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok áldásként tekinteni rá, mert megkeseríti az életem.
2022. ápr. 20. 15:59
8/16 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így működik,hogy keressek egy csajt. Hidd el sokszor szex után is szoktam maszturbálni. Reggel az első dolgom például. Anélkül el se tudok indulni munkába. Nem mintha el tudnám végezni, már arra is kihat. Főleg nyáron. Még jó, hogy nincs sok lány kollégám. :(
2022. ápr. 20. 16:03
9/16 anonim válasza:
#2 ha fáj a fogad akkor a péktől kérsz segítséget, vagy a fogorvostól? Normál rutin szűrővizsgálat nem fáj, nem tart sokáig (ennek nincs köze a problémádhoz de megcsinálja ha már ott vagy), utána elküld laborba.
Ettől még szerintem teljesen felesleges lenne mesterségesen belezavarni a homornháztartásodba. Tekintsd inkább áldásnak és keress olyan partnert akinek hasonló magas szinten van a libidója ennyi.
10/16 anonim válasza:
De nem attól van mert a csajokra nézel, neked ez idegi alapon van.
Ha zavar akkor nagyon szoros gatya és majd elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!