Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi kihagyás után jön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi kihagyás után jön a legtöbb sperma ?

Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem orvosságos mérőbe egy

10-12ml

Kettőből össz 15-20ml között

Mindig megvan a 10ml

Ez csak ha verem.

Nővel volt több is

2023. okt. 8. 01:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták meglehetősen egyéni a dolog. Az absztinens időszak hosszán túl függ a táplálkozástól, hidratáltságtól, libidótól, aktuális izgalmi állapottól, annak hosszától, a kortól - és persze a genetikától. Van, aki már 2-3 nap után eléri a maximumot, másnak ez egy hét után következik be. Van, aki 2 hét kihagyással is csak egy átlagos adagot produkál, más meg pár nap után is vastag sugárban spriccel.

Én 45 éves vagyok, és elég erős hiperspermiám van, de mégsem kóros, csak egy egyéni sajátosság. Mindig is ilyen voltam, és főleg fiatalabb korban elég durva adagokat produkáltam. De nem azt, amit itt előttem valaki leírt. Én soha nem lőttem egy élvezés után pár órával újra másfél evőkanállal, mint az 5-ös számú nagyotmondónk (főleg nem 44 évesen!!!), mert az bizony erősen beteg állapot, és tuti terméketlenséggel jár. Viszont minden nap lövök annyit, amennyi a hiperspermia mértékét eléri (minimum 6 ml), és nekem egy héten át tud emelkedni a mennyiség. Pl. 3 nap után tipikus a 10 ml, míg egy hét után akár a 20-at is el tudom érni, de ehhez nagyon alapos izgatás kell. (Régeben akár 25 is jött.) Viszont akkor az minőségi, gyerekcsinálós cucc, nem híg lé.

Ez persze nincs kőbe vésve. Néha egy hét után is csak 10 ml jön, máskor meg 5 nap után 15.

Még mielőtt megkérdezi valaki: nem, nem szoktam mindig méregetni. De jártam párszor andrológiai vizsgálaton, és ismerem magamat mérés nélkül is.

Az biztos, hogy a korral csökken a mennyiség. Nekem sem jön már annyi, mint régen.

2023. okt. 8. 02:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez a mindig megvan a 10 ml, ez azt jelenti, hogy ha egy nap 5-ször vered, akkor is mindig ennyi jön minden alkalommal? Mert akkor ezt érdemes volna megnézetni, ha még nem jártál vizsgálaton.

Nekem 45 évesen van meg egy alkalommal a 15-20 ml között, viszont nem minden nap. (Nincs is kedvem minden nap hozzá.) Viszont mindig előre szoktam szólna, ha először vagyok valakivel, mert ha nővel vagyok, akkor mindig óriási mennyiséget spriccelek.

2023. okt. 8. 02:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mivel ritkán verem inkább nővel vagyok.

Ha jól kicsavart utána lemegy 10alá kicsit

2023. okt. 8. 02:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez akkor is szép teljesítmény. A mai pasik többsége alig csöpög, néha még a felnőtt filmekben a legjobb csajokat megdolgozó férfias kanoknak is alig csurog valami, ami elég gáz (tudom, ők nagyüzemben nyomják, de akkor is).
2023. okt. 10. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!