Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknél fent van a popsi a kínálatban, milyen gyakran szexeltek análisan?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 12:09
11/23 anonim válasza:
Havi 1-2x. Akkor szoktuk, mikor megvan az asszonynak.
13/23 anonim válasza:
Heti 3-5 alkalommal. Én oda vagyok érte és a pasim is szereti. 26L
14/23 anonim válasza:
Az egyik exem imádta, vele heti 3-4volt kb. Amikor mensizett, akkor csak popsiba csináltuk olyankor volt egy héten 7-8x is.
15/23 anonim válasza:
Átlag heti 1x
Előfordult naponta is, de olyan is volt, h hetekig egyszer sem.
28l
16/23 anonim válasza:
Pasifüggő is. Tenyleg volt olyan, akit semilyen szinten nem érdekelt. Aztán akit igen, és még a kapcsolat elején, az újdonság ereje hatott rá, minden második alkalommal volt kb. Mostanra a menzim idejére tesszük, nálam 5 nap, ebben az időben kb.2x és ezen időn kívül meg 2x, ez a havi lebontás. +-1,2.
17/23 anonim válasza:
Mikor csak a partnerem igényli, én szeretem nagyon.
18/23 anonim válasza:
Nekünk a barátnőmmel nagyon sűrűn van. Privátban tudok mesélni.
19/23 anonim válasza:
Érdekes, hogy ketten írtak rám innen, hogy szívesen kipróbálnák velem, de egyikük sem ír vissza!!!!
Arra kérek mindenkit, hogy csak az írjon, aki komolyan is gondolja!!
Lehetőleg csak lányok írjanak, mert nem vagyok meleg!!!!
20/23 anonim válasza:
21-es: basszus, te hány éves vagy, 10?
Miért írna rád itt lány látatlanban??
Komolyan ezt hitted?
Bármelyik nő hamar talál a saját szintjén pasit, aki megdugná.
Aki itt 19L -ként rád ír, az 60F, legjobb esetben 60F/bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!