Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha többeseztek, szeretutek ha a pasitok néz aközben hogy sperma buggyan a szátokba egy másik pasitól? Vagy az arcotokra élvez egy másik pasi?Milyen érzés?
akik igy "tobbeseznek" ott mennyire van meg a kotodes a ket fel kozott?
vagy ez megy kulon is? szoval figyu apu, nekem ma megvan, meg a fejem is faj, de te csak ugorj le a szexklubba aztan elvezz parat a Gizivel.. amugy meg puszilom oket
vagy hogy van ez?
8 mivel en az atlagosok koze tartozom, igy ezt elkepzelni sem tudom, hogy pl vegignezzem, ahogy a csajomat mas tömi.
en akarok lenni neki a legjobb es ugy akarom dugni, hogy eszebe se jusson, hogy massal jobb lehet.
igazabol szerintem a monogamiaban pont az a flash, hogy attol ertekes a tarsam vagy en szamara, mert csak az enyem.
kb mintha ket no egyforma ruhat huz akkor halal kivannak, mert egyediek akartak lenni.
nem tudom, mennyire erheto az analogia.
a szex valahol a vagyaink megelese a masikkal, en meg nem masik pasival akarom megelni azt :D marpedig ha vegigneznem, akkor az o vagyaiban is benne lennek.
tok mas helyzet, ha nem vagyunk komoly kapcsolatban, csak fuck-friends, ugy nem lenne valszeg gondom vele.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!