Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Kukkoltak már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kukkoltak már meg titeket úgy, hogy észre is vettétek (pl.szex közben, vagy zuhanyzásnál)? Izgató volt nektek vagy inkább ciki?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Ciki: idén egy nyári táborban egy srác benyitott, mikor épp vettem át a vizes fürdőrucim, és végigmért, nagyonnagyonngayon gáz volt!!!
2023. okt. 2. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Volt ilyen

Redönybe mini kamerát szerelt

Rendőrségi feljelentés

Kiderült hogy rajtam kívül még 20 nőt/lányt figyelt. És ebből volt 4 aki 14 év alatti volt

Egyáltalán nem vokt izgalmas izgató .

Ijesztő volt és egy nő automatikusan szégyent érez ilyenkor

Főleg hogy azt a nyomorultak személyesen ismertem mert a Felesége volt a mamám házi ápolja a segítő szolgálaton keresztül

29N

2023. okt. 2. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Még soha mivel nem vagyok szép
2023. okt. 2. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy zuhanyzásnál és pisilésnél kukkoltak izgi volt, kicsit rá is játszottam..
2023. okt. 3. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom.
2023. okt. 31. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!