Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nálatok fontos a csók szex közben? Szerettek csókolózni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 20:17
11/20 anonim válasza:
Nekem is nagyon fontos a csók és ölelés , ám párom már évek óta nem viszonozza nekem , de nem is engedi már hogy én meg csókoljam és megöleljem . 46 F .
12/20 anonim válasza:
Akivel érzések is vannak ott elengedhetetlen, akivel nincs ott nem fontos.
13/20 anonim válasza:
Igen fontos, és szeretek is. Ez nálam része a szexualitásnak.
15/20 anonim válasza:
Valószínűleg nem szexelnék azzal, akit nem vágyok megcsókolni, megölelni. Szóval igen.
17/20 anonim válasza:
Nekem igen, és az is, hogy legyen köztünk valamilyen kémia (bár lehet, ez nem annyira pasis)
44f
18/20 anonim válasza:
Elég fontos.Aki nem engedi azt csak szopatni szoktam vagy nem is megyek hozzá.Nekem valahogy szükség van rá ahhoz hogy beleéljem magam a szexbe.Függetlenül attól hogy éppen szeretem azt a nőt vagy most látom először.
20/20 anonim válasza:
Feszítsetek keresztre, de én nem szeretek csókolózni. Általában mivel alapból domináns vagyok az ágyban, tudom azzal leplezni a dolgot hogy mikor a nő húz magához hogy megcsókoljon az utolsó pillanatban elfordítom a fejem vagy a homlokára adok puszit, húzom az agyát vele. Általában amúgy még jó is mert beindítja őket és csak jobban kívánnak. Persze néha le kell nyelni a rosszérzést és szex végén vagy előjáték közben egy-egy csók elcsattanhat, de próbálom minimálisra korlátozni a csókok számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!