Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nem feszes, nem jó az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem feszes, nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen előítéletek

vagy tapasztalatok példaul hogy akinek lóg a hasa vagy melle, azok rosszak az ágyban?

Nem kérek privátot

2023. okt. 1. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem ettől függ, ki milyen jó az ágyban.
2023. okt. 1. 11:32
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Hülyeség
2023. okt. 1. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Semmi összefüggés nincs a kettő között.
2023. okt. 1. 11:35
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Te egy nem feszes hölgy vagy? Emiatt félsz a szextől?
2023. okt. 1. 11:36
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Max esztétikai szempontból lehet hátrány

Én is egy molett császárral szűlt nő vagyok a műtét miatt nekem is lóg a hasam megereszkedett a mellem..

A testemet igencsak megviselte a terhesség/szülés de ez ezzel jár ...

De igazából panasz még nem volt

Vagy csak nem akartak megbántani

2023. okt. 1. 11:52
 6/16 A kérdező kommentje:
5-ös, mennyit szedtél fel terhesség alatt? Szülés után mennyi maradt meg a súlytöbbletből?
2023. okt. 1. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Terhesség alatt 4 kilót híztam

Az le is ment szülés után

Túl hamar kezdtem fogamzásgátlót szedni és annyira meg borította a hormonjaimat hogy rövid időn. Belül 20 kilót híztam

Majd elmentem Enroklinolushoz írt fel gyógyszert de elírta a dózist 3 hónap után szigorú diétával mozgással és gyógyszerrel 16 kilóval több voltam

Azaz 36kg plusz

Nos ott hagytam ezt a dokit kerestem mást .. eddig le ment 10 kg

Még messze a cél

De mivel hormonális beteg lettem így nálam nem elég az h mozgok és keveset eszek .

Ha egy egészséges nő lennék aki azért hízott meg mert sokat zabál akkor kalória deficittel simán le menne de ez nem így van

Azzal szoktam viccelődni ha egy pasi ennyire ragaszkodnak hozzám mint a plusz kilóim bolog ember lennék .

Bár így szingliként is boldognak érzem magam mert nyugodt életem van és ezt semmire sem cserélném

Fogyni csak is magam miatt szeretnék de egy fsz miatt soha

2023. okt. 1. 12:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom 5 hogy így jártál, és kitartást kívánok. Szerintem a te testedet a hízás gyepálta szét. Az uraddal hogy vagytok azóta az ágyban?
2023. okt. 1. 12:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így önmagában semmi köze egymáshoz. Csak akkor ha az illető önbizalomhiányos, szégyenlős, vagy annyi plusz van rajta hogy nem bírja úgy fizikailag.
2023. okt. 1. 12:44
 10/16 A kérdező kommentje:
...vagy ha önmagára is igénytelen, akkor a tevékenységeire sem fordít túl nagy gondosságot és a fejét is max szopásra használja.
2023. okt. 1. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!