Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek van pici és feszes cicije, pici rózsaszin bimbóval, kicsi udvarral es kopasz, baba puncija?
Figyelt kérdés
Ritka, de ilyen a kedvencem2023. jan. 29. 13:22
1/19 anonim válasza:
Ha van itt ilyen nem fog veled ismerkedni nyugi
2/19 A kérdező kommentje:
Nekem elég, ha tudom, hogy vannak ilyenek )
2023. jan. 29. 13:27
4/19 anonim válasza:
A kopasz, baba punci az stimmel.
5/19 anonim válasza:
Elég sok nőnek van, de egyetértek az #1-essel a "ez a kedvencem, demegdugnálak" gondolkodással elég kicsi esélyt adnék neki hogy bármelyikkel összegyere 😂
6/19 anonim válasza:
Vannak ilyenek de senki nem fog jelentkezni neked egy ilyen felhívásra. A párkeresés nem úgy megy, hogy katalógusszerűen felsorolsz pár rohadt tárgyiasító, felszínes tulajdonságot, hogy neked ez tetszik és várod a sült galambot.
Ugyanitt fitt, erős 183-188 cm közötti, 16-18/5 cm-es farkú, jóképű pasi kerestetik 25-39 éves korig. Személyiség, egyebek nem fontosak.
***irónia
8/19 anonim válasza:
Nekem, de nem kérek privátot, köszönöm!
Nem kérek az ilyen nyálcsorgató alakokból!
Ez valami Valentin napi udvarlás lenne részetekről?
Mert ha az, akkor elég szánalmas próbálkozás!
9/19 anonim válasza:
5 ös kimondta hogy bárkivel össze akar jönni? én nem olvastam ilyet. leírta a kedvencét.. várja a válaszokat :) ez egy közvéleménykutatás :D
10/19 anonim válasza:
#9 közvéleménykutatás, persze-persze, még véletlenül sem azért írják ki a hasonló kérdéseket hogy privicélpontokra vadásszanak 😂
#7 írd már ki hány privit kaptál 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!