Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek van pici és feszes cicije, pici rózsaszin bimbóval, kicsi udvarral es kopasz, baba puncija?
Figyelt kérdés
Ritka, de ilyen a kedvencem2023. jan. 29. 13:22
11/19 anonim válasza:
#10/10
Már kaptam 1-et, de magasról leszrom, magát minősíti a kis nímand.
Csak röhögök az ilyen senkiken, akik nyálukat csorgatják.
13/19 anonim válasza:
exbarátnőmnek szép melle volt.. nem rózsaszín hanem barna bimbókkal, rózsaszín udvarral.. igazából sztem az is ritka.. ilyen csokidrazsé volt. de makulátlan volt és szép. Hát azóta más gyönyörködik benne biztosan.
15/19 anonim válasza:
Nekem pont ilyen minden:D bár a bimbóudvarom színében nem vagyok biztos, hogy mennyire kéne rózsaszínesnek lennie
16/19 anonim válasza:
10 es, te mit képzelsz magadról, te is itt lebzselsz a szexuális kategóriában, ne szólj semmit...
17/19 anonim válasza:
8 as, nem minden privatozó nyálcsorgató, húzz el a kategóriából és ne írj semmit ki, ha meg igen, akkor arra válasz érkezik privátban. Világos? Nem akarod hogy bárki kirakassa innen a fiókot, én neked nem írtam privátot, nem is fogok, de kikérem magamnak összes privátozó férfitársam nevében a leócsároló magatartásod!
18/19 anonim válasza:
Nekem olyan volt 16 evesen.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!