Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Urak! Mit gondoltok a művésznőről? (Kocsis Paulina) Szexis, ha igen mi a legszexisebb benne? (kép lent)
2023. szept. 30. 17:40
31/43 anonim válasza:
Semmi szexi nincs benne, sőt visszataszító a tekintete. A feneke nekem nem jön be és kicsi a melle. Viszont ahogy nézem a képeket, elég beképzeltnek tűnik. Nekem nem jön be.
32/43 anonim válasza:
Egy teljesen átlagos csaj amilyenből az utcán öt perc alatt 20 szembejön veled az utcán. Nem csúnya, de nem is kiugró szépség, a tipikus 5/10 pont (azaz totál átlagos).
33/43 anonim válasza:
Elég jó segge van nekem bejön. És kis harcias vadmacseknek néz ki ami plusz pont:)
34/43 anonim válasza:
Nem szexis. Beképzelt ribi, teljesen átlagos kinézettel. Vakolat nélkül 4/10
35/43 anonim válasza:
Háát.. max egy cumira jöhet, de nem igazán szexi.
36/43 anonim válasza:
Szerintem szép lány, szívesen randiznék vele! F.
37/43 anonim válasza:
Olyan száraz töredezett haja van, hogy 20 centit le kellene vágni. Semmi extra a csaj
38/43 A kérdező kommentje:
#37 Az a vicc, hogy pont egy hajbalzsamot reklámoz ezzel a poszttal!
Te fodrász vagy amúgy?
2023. okt. 6. 16:25
40/43 A kérdező kommentje:
Akkor a Gliss Oil Elixir-nek ez nem egy jó reklám. :D
2023. okt. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!