Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legnagyobb korkülönbség közted és akivel lefeküdtél?
Figyelt kérdés
Milyen volt az elképzelésedhez képest? Melyikőtök milyen nemű volt és hány éves?
Köszönöm ha válaszolsz 🤗
2023. szept. 30. 12:23
51/61 anonim válasza:
társadalmi problémát fogalmazok meg te meg úgy viselkedsz mint egy dedós úgy egyébként
meg 40 évesek hogy vakok erre a minden napi dologra pláne hogy ők fűzögetik a kiscsajokat? semmi baj srácok.. majd ha jön a ti kislányotok én hozzám :D majd leírom neked: apu.. savanyú a szőlő?
52/61 anonim válasza:
Annyi frusztráció van benned, hogy talán érdemes lenne egy szakembert felkeresned.
53/61 anonim válasza:
dehát ti fűzögettek kiskorúakat :) én nekem kell szakember? fordítva ülsz a lovon :/
54/61 anonim válasza:
én teljesen rendben voltam a 22 éves bnőmmel, meg akövetkezővel is ;)
55/61 anonim válasza:
És lelépett egy 50-es, mentálisan rendben lévő férfival? Nem lehet könnyű elfogadni, ha lecserél egy idősebb Férfira. Nem lehet, hogy nem másokban van a hiba? 🤔
56/61 anonim válasza:
"tarsadalmi probléma" igen, a gyakorikerdeseken egy kerdes felettebb reprezentativ ilyen teren. Egyebkent meg mindent elmond rolad hogy itt rinyalsz. Az idosebb pasik nem rinyalnak. Mert amit csinalsz az igenis hiszti meg rinya, hogy a hulye lanyok, meg megmondanad, hogy szerinted kinek meg milyen tini szerelme legyen... A tobbsegnek meg igy is az van, igazabol a valo eletben nagyreszt mindenki a sajat korosztalyat valasztja. A 30 éves "viking", meg nem öreg, neked sose volt crush-od? Menj mar. Nem az idosebb pasikhoz valo vonzodas miatt neznek at rajtad a lanyok, ne aggodj xd
57/61 anonim válasza:
nem ez nem rinya, és nem hiszti és felőlem ti csináljátok ahogy eddig.
és felejsétek el.. ti teljesen 100% osan normálisak vagytok :) oké? good
58/61 anonim válasza:
56 os, te honnan tudod hogy átnéznek rajtam a lányok? megint az általánosítás meg a tippelősdi? bántottalak téged? :D
wtf
elég nagyképű vagy hallod
59/61 anonim válasza:
Én 18/L,ő 36/F... Szép idők voltak😅
60/61 mitev0 válasza:
Én 22 voltam ő 59. Korához képest is jó passzban volt. Figyelmes, tapasztalt eltalálta az ízlésemet..Mindketten F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!