Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha egy aranyos cuki lány ezt kérné aki egyébként a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Szereti ha rendesen elverik a fenekét esetleg kap egy pár pofont is vagy leköpik stb. Lenyomják a torkán tövig a péniszt meg ilyesmikre gondolok. Teljesen alá rendelődik. Ő ettől élvez.2023. szept. 30. 11:32
11/19 anonim válasza:
Nekem ez a kedvencem. Az aranyos, de szexi sub.
Engem egy ilyen lány vezetett be a bdsmbe(bár már előtte is fantáziáltam ilyen dolgokról, de élőben még nem mertem előhozakodni vele, így tapasztalatlan voltam)
Emlékszem, amikor először felhozta, hogy mi lenne ha övvel fenekelném el, azt hittem viccel:D
Azóta voltam már smpixieről is kemény sub csajjal
23F
12/19 anonim válasza:
Valószínűleg csak a szája nagy és elsírná magát.
14/19 anonim válasza:
A barátnőmért mindent, szóval ezeket is szívesen megtenném neki. Örömmel fogadnám egy ilyen cuki lány barátságát.
16/19 anonim válasza:
Meglepődnék, de ha valóban érezném rajta, hogy élvezi, megtenném neki.
17/19 érdeklődő35 válasza:
Ha elélvez, akkor rendben van!
18/19 anonim válasza:
Már itt lenne az ideje, hogy tényleg legyen egy ilyen lány! Jöhetne.
19/19 anonim válasza:
Meglepődtem de sok ilyen van.
Párnál is voltam ahol a feleség erősen sub volt.
Fura volt hogy a férj előtt kellett csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!