Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy azok a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azok a nők akik boldogtalan kapcsoltba élnek, Mégsem mernek lépni? Miért nem mernek ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. szept. 29. 22:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kérdező én nőként írok, néha enis ugy érzem boldogtalan vagyok.

Mégis amiket felsoroltál,hasonló okok mitatt a pasik sem lépnek.Továbbá azért sem mert adott életkor felett már a másik iránti elfogadás nem ölyan mértékű,mint mondjuk 20-30 évesként!

2023. okt. 2. 07:42
 12/23 anonim ***** válasza:
Az egzisztenciális ok sokat nyom a latba.
2023. okt. 4. 19:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Pasiként nekem is hasonló a tapasztalatom. Mivel boldogtalan kapcsolatban élek keresgélek egy hasonló cipőben járó hölgyet, akivel újra visszahozhatnánk a vágyat, a szenvedélyt az életünkbe, akár olyan áron is, hogy bizonyos okok miatt nem léphetünk ki a kapcsolatunkból. Talán a komfortzónából való kilépés bizonytalansága, talán a lebukástól való félelem tart vissza sok nőt egy ilyen lépéstől, pedig az évek gyorsan robognak és lehet mire elszánnák magukat egy ilyen lépésre már túl késő lesz....
2023. okt. 11. 15:16
 14/23 anonim ***** válasza:
13as egy költő veszett el benned, nagyon szépen írsz:)
2023. okt. 11. 15:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Micsoda románcok:)
2023. okt. 11. 15:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Micsoda szenvedély...:)
2023. okt. 11. 15:50
 17/23 anonim ***** válasza:
"bizonyos okok miatt nem léphetünk ki a kapcsolatunkból" szívemből szóltál:)
2023. okt. 11. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Az enyémből is.
2023. okt. 11. 15:52
 19/23 anonim ***** válasza:

42 éves férfi vagyok és igenis vannak olyan élethelyzetek amikor nem érdemes kilépni mert egy hónapba háromszor találkozol a szeretőddel…

Sajnos nehéz hasonló helyzetben lévő nőt találni

2023. okt. 11. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Jó vagy már. Verd ki inkább.
2023. okt. 11. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!