Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja barátnőmet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja barátnőmet, ha áll a répa?

Figyelt kérdés

Nemrég vagyunk együtt és mostani találkozásnál, szóvá tette miután megcsókoltam, hogy feláll a farkam.

Bár nyilván nem tudja, de elég keményen előváladékos is volt.

Már szexeltünk többször, de most nem volt tervben és meggyanúsított vele, hogy csak szexre kellek neki.

Nem tudom, hogy poénból mondta e, de mikor mondtam nevetve, hogy "szexelhetünk ma is", akkor csak annyit mondott, hogy biztos nem fogunk ma szexelni.

Most komolyan, nem tehetek róla hogy áll a farkam csókolózás közben, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni...

2023. szept. 27. 23:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Őszinték. Viszont ez a folyamatos érzelmi hullámvasút a kontrolljukon kívül áll. Tehát az is őszinte amikor utál és az is amikor imád. Ez egészséges embernél nem nagyon lehetséges.

A borderlineos embernek az agya másképp működik, egész pontosan az amigdalája. Az érzelmeket emiatt nemcsak hogy nehezebben tudja kezelni, hanem konkrétan kimutathatóan erősebben éli meg azokat. Tehát a fájdalmas dolgok fájdalmasabbak neki mint másoknak, viszont boldogabb, szeretetteljesebb is képes lenni

2023. nov. 10. 14:14
 32/34 anonim ***** válasza:
49%
Mintha állandóan füveznének?
2023. nov. 10. 14:16
 33/34 A kérdező kommentje:
Örülnék neki ha találnék egyszer valakit, aki úgy tud szeretni ahogy ő szeretett jobb napokon, csak kicsit konstansabb módon. De ezek szerint erre kicsi az esély.
2023. nov. 10. 15:42
 34/34 anonim ***** válasza:
De van rá esély. Nem minden csaj katttos....
2023. nov. 11. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!