Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja barátnőmet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja barátnőmet, ha áll a répa?

Figyelt kérdés

Nemrég vagyunk együtt és mostani találkozásnál, szóvá tette miután megcsókoltam, hogy feláll a farkam.

Bár nyilván nem tudja, de elég keményen előváladékos is volt.

Már szexeltünk többször, de most nem volt tervben és meggyanúsított vele, hogy csak szexre kellek neki.

Nem tudom, hogy poénból mondta e, de mikor mondtam nevetve, hogy "szexelhetünk ma is", akkor csak annyit mondott, hogy biztos nem fogunk ma szexelni.

Most komolyan, nem tehetek róla hogy áll a farkam csókolózás közben, nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni...

2023. szept. 27. 23:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos vannak ilyen lányok, akik még sértésnek is veszik. Más lányok meg arról álmodnak, hogy bár nagyobb lenne a párjuk libidója. Nehéz egymásra találni
2023. szept. 27. 23:17
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szakíts vele, hogy lássa nem a szex miatt kell neked.
2023. szept. 27. 23:18
 3/34 anonim ***** válasza:
Majd megszokja, hogy ez általában így működik.
2023. szept. 27. 23:18
 4/34 anonim ***** válasza:
82%

Lehet dugtatok, de valószínűleg dolgozik a tudat alattijában néhány gátlás, komplexus. Okozhatja az elvesztéstől való félelem is - túlgondolván a dolgot, hogy ha mindig kanos a pasija akkor lehet akkor is amikor nincs ott és félrelép.

A "biztos csak szexre kellek neked" oka szintén többrétű lehet. Lehet csak így jelzi hogy több törődésre, figyelmességre, szexen kívüli programra vágyik, de az is hogy önértékelési problémái vannak a tudat alatt és nem tudja elfogadni hogy egy ffi-nek nem csak a teste kell hanem ő maga is.

2023. szept. 27. 23:19
 5/34 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy lelkisérült csaj! Szakíts vele minél hamarabb!
2023. szept. 27. 23:26
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Nincs minden rendben a csajoddal ha zavarja, hogy számodra vonzó és kívánod.
2023. szept. 27. 23:46
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális dolog, pláne egy kapcsolat elején, hogy csókolózásnál feláll a pasik farka.

Én még nem találkoztam olyan csajjal, aki ezt zokon vette volna valaha is, pedig volt már jópár nőm! Szóval nem értem, miért nem örül neki, hogy tetszik neked.

Elég fura...

2023. szept. 27. 23:51
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nincs tisztában azzal h egy pasi hogy gondolkodik hogy működik. Ő egy csóktol nem lesz nedves és ha neked felall akkor szerinte tuti nem a csokra gondoltál hanem a szexre. Beszélgess vele. Lehet nagyon prűd gondolkodású nevelte es atvett belőle
2023. szept. 28. 00:24
 9/34 A kérdező kommentje:
Az is megfordult a fejemben, hogy csak viccből mondta, de olyan rossz a humor előadásmódja, hogy nehéz megkülönböztetni mikor viccel.
2023. szept. 28. 00:32
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem értékeli, szedjen fel egy 80 éves vén faszit, azzal nem lesz ilyen gondja...! 🤣
2023. szept. 28. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!