Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti kit választanátok akiről az haljátok hogy jó az ágyban, vagy akiről azt hogy szopásban verhetetlen?
Azt, aki jobban dug. Egyrészt, kevésbé jó szopással indítva a szexet, de frenetikusat dugni jobb, mint laza szopás.
R
Másrészt a szopás technikája tanulható, de a dugás javarészt ösztönös.
De dugásnál a férfi diktál, hogy tud egy nő jól dugni?
Talán a lovaglásnál kell neki tudás, de még ott se fontos, mert megemelem a fenekét és én dugom keményen lovagló pózban is.
Ez tényleg jó kérdés!
Ha belegondolok, mindkét típussal találkoztam már.
Aki jó az ágyban, mozgékony, aktív, talán könnyebben rávezthető arra is hogy megtanulja a jó szopás technikát, feltéve ha hajlandó is rá. De hiába jó vki az ágyban ha pl.nem szeret szopni eleve. Nekem igényem van az orálra is. Viszont az sem teljesen oké hogy jól pippant a csaj, de csak fekszik mint a fadarab az ágyban. Szerintem ez utóbbi kevésbé tanulékony, nem nagyon fog megváltozni, mert nincs benne meg a természetes kefélési ösztön vagy hogy is fejezzem ki...
Igazából az a jó ha mindkét dolog megvan egyszerre!
De a kérdésre a válaszom: inkább azt választanám aki jó az ágyban. (De legyen azért fogékony az orál technikája fejlesztésére mindenképp!)
Hát, tényleg nem találkoztam olyan nővel aki mozog dugás közben (lovaglás kivétel, de ott is szeretem én dugni és így megemelem a fenekét), inkább csak olyannal akivel mindent meg lehet csinálni, de magától semmit nem csinál, viszont szerencsére a szopásban meg pont az ellenkezőjét tapasztalom, ott mindent megpróbálnak, szembenézés, mocskos beszéd, cuppogás, öklendezés, golyó nyalás, szb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!