Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz ha görbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ha görbe?

Figyelt kérdés

Az van hogy egy kicsit görbe. Olvastam valamit a F@sz formákról, de nem volt annyira megnyugtató. Nem ojan nagyon vészesen görbe, van hogy nem is látszik. Ha valaki esetleg hasonló sorsú és kicsivel tapasztaltabb:

Mekkora gondot jelent ez? Nem szoktak undorodni a csajok? Van hogy kényelmetlen, esetleg fáj miközben nyomjátok? Vagyhogy a csajnak kellemetlen?

2023. szept. 24. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló "sorsú" vagyok. Nekem felfelé íves, férfias méretű és nagyon magas arányban tudtam eddig hüvelyi orgazmust okozni vele. Most hogy a forma miatt vagy nem, azt nem tudom
2023. szept. 24. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak görbül valamerre. Nem olyan nagy baj az, ugyanúgy tudod használni. Ha meg csak kicsit görbe, akkor semmi gond vele!
2023. szept. 24. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít.
2023. szept. 24. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Barátom. Az hogy görbe nem gond. Mint ahogy semmisem. Mert mindenki megtalalja a párját. Es nem azert irom mert gaz meg egyszer - de tényleg igy van. Tudd ki es mi vagy. Es aszerint fognak szeretni. Es ilyen dolgok nem okozhatnak gondot. Ezzel ha érezhetően foglalkozol csak lelassit a parkeresesben mert erezhetoen bizonytalansagot kelt. Az meg tényleg nem jo. Mert meg egyszer tudni kell hogy ki vagy.

De meg egyszer az olyant le ne ird pontos j-vel.

2023. szept. 24. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem fog zavarni. Alapvetően ha egy ápolt farokról van szó a lányokat kevésbé izgatja, hogy milyen, mint a férfiakat az, hogy milyen egy lány melle vagy puncija.
2023. szept. 24. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Oké 5ös kicsit alább kéne hagyni ezekkel a demagóg mantrákkal. Vagy ha kitartasz mellette, akkor beszéld meg vele is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. szept. 24. 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
6os, olvastam a linkelt kerdest. Nem ertelek. Miért kellene azt a lanyt meggyozni arrol h tetszen neki valamj ami nem tetszik. Ettől még a dolog es ez fontos, nem gaz, nem szégyellni való. Tovabbra is fenntartom - egyutt legyetek jok. Ha ez megvan ez nem számít. Es raadasul az hogy kinek mi a szexi az megintcsak nem definiált. De az tuti hogy nem lesz ettől gáz.
2023. szept. 24. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Van egy fószer a klubok világában amelyiknek görbe, ahogy láttam egyik nőt sem zavarja 😂
2023. szept. 24. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Beszopnád neki 8as?
2023. szept. 24. 23:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
6os wow találtál egy nőt akinek nem tetszik. A többségnek nagyon nem probléma ez a dolog.
2023. szept. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!