Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csaj el tud menni tőle, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj el tud menni tőle, ha kinyalom? Milyen intenzitással és mélyen kell hozza nyalni?

Figyelt kérdés
Barátnőm még csak ezt engedi úgyhogy érdekelne :D
2023. szept. 24. 11:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy valami tanács hogy lehet a csajszit csúcsra juttatni nyelvvel és ujjal..
2023. szept. 24. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól nyalnak akkor én el tudok menni.
2023. szept. 24. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Ujjad becsusztatod 3 cm mélyen, a hasa felé kis erőhatást gyakorolsz, ott keress egy borsónyi kitüremkedést, ha az megvan kezd el ugyanazzal az erőkifejtéssel a feje felé is mozgatva ingerelni.
2023. szept. 24. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Persze. El tud élvezni a nyalástól is.
2023. szept. 24. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Van aki nem tud úgy elélvezni
2023. szept. 24. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van aki igen, van aki nem. Ki kell probálnod. Kérd meg, hogy irányitson nyalás, ujjazás közben. Ha elég sokszor csináljátok elöbb-utobb mindketten belejöttök!
2023. szept. 24. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a feleségem nem engedi, mert azt mondja, majdnem elment, amikor abbahagytam, lés elkezdtem dugni. Most akkor mi van? Kinyaltam volna, és elélvezett volna, utána meg már azért nem dughattam volna, mert elélvezett?
2023. szept. 24. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7-es, próbáld ki, milyen érzés, maikor felszpnak, és utána elmegy zuhanyozni. Kb ilyen. Önző idióta vagy, és nem is érted, miért.

Kérdező: nyugi, a pasik nagyrésze nem tud jól nyalni (sajnos).

Tipp: KÉRDEZD meg, neki mi a jó, mit élvez, és amit igen, azt csináld, monotonan, míg el nem megy.

2023. szept. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!