Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura èrzès mikor leborotváljátok odalent ès kopasz lesz ès hozzá dőrzsölődik a nadrág?
Lányoktól kèrdezem.
20L
Èn mikor borotválom odalent mindig olyan kellemetlen èrzès fog el mikor felhúzom a nadrágot mikor szőrös meg akkor nagyon kènyelmes úgyhogy inkább csak különleges alkalomkor fogom borotválni magam.
Én soha nem tapasztaltam amiről te beszél, engem jobban zavar szőrösen.
El se tudom képzelni, hogy ne legyen gyantázva.
Nem
Általában van rajtam bugyi is. Szóval a nadrág sose. Zavart
17 éves korom óta szőrtelenítek
29an
Nem horgász túl feszes túl passzos köldökig felhúzott nadrágot ?
Mert normális esetben. Egy nadrág nem zavargatna
Nekem furcsa volt annó. Nem a nadrág zavart, már eleve a bugyi is
De nem szeretem magam szőrösen, aztán vhogy hozzászoktam. Észre sem veszem
Amúgy nem lehet, h a borotva irritál?
Ez most jutott eszembe, mert kezdetben én is borotváltam, de most már gyantáztatok.
Hmm hat az a gond hogy engem rengeteg minden zavar elsem tudjatok kepzelni hogy mi minden zavar hihetetlen neha szeggyellem is magam ez miatt probalom lekuzdeni de egyszeruen nem megy.
De egyebkent nem a borotva irrital.
amugy csupasz borotvaval csinalom semmi borotvahab mivel gondolom intim teruletre nem valo a borotva hab mert ha bele folyik a huvelybe akkor jonnek a fertozesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!