Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14-15 cmvel kilehet rendesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 cmvel kilehet rendesen elégíteni egy nőt? Vagy ez csak mese habbal?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nincs normális férfias méretem. Emiatt parázok.Sok férfinak simán megvan az ideális 17-18cm és emiatt totál alsóbbrendünek érzem magam.
2023. szept. 24. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán honnan mérve 14-15 cm??? A másik milyen vastag az sokkal fontosabb?!Ha hosszra megvan 15 és a vastagsága is 4+cm akkor a nők nagy részének elég lesz feltéve ha tudod mit kell csinálni mert a méret csak egy dolog...
2023. szept. 24. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted egy őszinte válasz is kamu, meg "ha egyáltalán nő vagy", akkor miért írjunk bármit? Oldd meg egyedül.
2023. szept. 24. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Miert kerdezel valamit, ha nem hiszed el a valaszt?
2023. szept. 25. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne elég, de biztos van akinek igen, ha vastag.
2023. szept. 30. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden héten legalább 1-2 kérdés kerül ki a farokméretről. Akik újra és újra kiírják, ahelyett, hogy visszaolvasnák a régi válaszokat, már a kérdés kiírásakor tisztában vannak vele, úgysem fogják elhinni azokat a válaszokat, melyek szerint megfelelő méret a 12-14 centi is. Jellemzően rég elkönyvelték magukban a nemleges választ, amelyhez egyfajta megerősítést várnak itt. Tipikus depressziós hozzáállás, hiszen számtalan módon próbálják igazolni a saját negatív hozzáállásukat az élethez!

Ebből ered az egyre nagyobb számú cuckold rajongó is, akik a megalázást várják partnerüktől, partnereiktől, de még a netes beszélgetőtársaktól is.

Teljesen felesleges bizonygatni az ilyen kérdezőknek, hogy megfelelő méret a kisebb is! Még egy olyan méret iránti kérdezővel sem találkoztam, aki a válaszok után, azt a következtetést vonta volna le, hogy tök jó, így neki is van esélye a jó szexre!

Jómagam 14 centimmel számtalan szuper szexuális élményt és párkapcsolatot éltem meg. Soha nem csináltam problémát a méretemből, mindig élveztem az életet és élvezték a partnereim is! Második házasságomban élek, van négy gyermekem, már kettő unokám is.

52F

2023. okt. 1. 14:55
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
#15 Hát akkor biztos kevés vagy a nőknek, főleg szülés után. De gondolom van oka, hogy veled maradtak, addig ameddig. Más nem félremennek.
2023. okt. 1. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!