Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek tetszik egy ennyire kövér nő?
24: Jól megél belőle, gondolom, instázik és onlyzik ezerrel, leszarja, hogy egészségtelen, vagy hogy később nehéz lesz visszafogynia.
Kizárt, hogy ilyen hájtömeg mellett ilyen szép feszes és egyenletes legyen a bőre, de hát ma már nem nehéz kijavítani a szépséghibákat.
Nem müködnek a linkek.
Úgyhogy saját tapasztalat 164cm/95kg. Ruha nélkül nem volt olyan meggyőző.
Azaz a hája rálogott a puncijár,nem takarta de zavaróan ott volt. Ugyhogy 2 opcio.
Az arca szép. Ezért hátha egyszer egy dagi csajjal is kikell probálni.
De a dagadás hozott problémai miatt(egészsegtelen)nem volnék hosszútavon vele.
26/Nekem működnek a linkek, pedig nem vagyok bejelentkezve redditre, de behozza így is. Nem tudom hogy miért nem működnek nálad.
Amúgy ez a csaj fétis modell, ahogy írták, instán, onlyfansen is fent van meg egyéb fétis oldalakon, ahol telt/kövér nők vannak.
Jó a retus! De azért lesz az egésznek egy ilyen furasága. Mintha fej nem ahoz testhez tartozna. Nincs meghízva a feje. Nincs tokaja pedig 100+kiló bőven indokolná.stb.
A kővér csajok nálam az 1x megdugnám katagoriaba esnek ha szép az arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!