Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducikedvelő férfiak, nektek a nagy has is tetszik?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ti azt is bírjátok-e, ha a kövér nőnek (90+) nagy a hasa, vagy csak a nagy mell-nagy fenék, lehetőleg laposabb has kombó jön be nektek? (Vagy ha nem is lapos, mert nyilván az ekkora súllyal kissé abszurd lenne, de az, ami ehhez mérten a lehető legkisebb).2020. okt. 20. 15:27
1/32 anonim válasza:
Jó ha geometriailag bőséges egy lány, de aranyos és nőies legyen, ne körte...
2/32 anonim válasza:
Én imádom a telt csajokat, de főleg a nagyobb mell, fenék és comb jön be, persze nem zavar egy bizonyos mértékig a has, de jobban bejön ha laposabb kicsit.
3/32 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik a nagy has
nagy mell-popsi kombó lapos hassal nem az igazi
azt szeretem, ha rendesen van hasa a lánynak és persze ki lehet élvezni, simogatni, lovaglóban megmarkolni :)
27F
4/32 anonim válasza:
#3 vagyok:
privátban akár tudok linkelni képet mi tetszik
6/32 anonim válasza:
Kifejezetten szeretem, ha nagy a hasa.
27/f
7/32 anonim válasza:
Igen, ha nem csak oda hízik, hanem vannak egyéb "idomok" is (csípő, fenék, mell...)
28/F
8/32 anonim válasza:
#3 linkelj nekem képet, hogy milyen tetszik
10/32 anonim válasza:
Én a hatalmas hasú nőket szeretem,imádom az óriási lógó,puha pocit. Az az igazi,ha nagy a popsija is hozzá,s vaskos a combja.
Számomra csak az extra nagy nők az izgatóak. Minél nagyobb,annál szexibb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!