Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magas nőknek mekkora a hüvelye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőknek mekkora a hüvelye?

Figyelt kérdés

Örülnék ha kapnék olyan válaszokat, amiben leírják a konkrétumokat is. Pl Gipsz Jakab vagyok, 181cm magas barátnőmnek minden pózban gond nélkül bemegy az X cm hosszú péniszem.

Tudom, hogy nem minden magas csajnak nagyobb mint az alacsonyabbak, mert genetikai változatosság van, de azért nyilván a magasabbaknak átlagosan nagyobb ott is. Mint pl hogy nagyobb cipőt hordanak átlagnan.

2023. szept. 22. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem testmagasság függő

A farok méret se függ a testmagasságtol

2023. szept. 22. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem így van, voltam mindenféle nővel, lehet szűk is, meg szerintem lelki okai is vannak sokszor, hogy ki mennyire szűk. Volt egy 180pluszos nőm, az elején írta, h reméli nincs 20pluszos szerszámom, mert az kicsinalja, de a 16osom is nagy volt neki, szerette ha fáj, de nekem sem volt mindig kényelmes, legtöbb nőm 165-175 között volt, a többség átlagos vagy pont jó huvelyu volt
2023. szept. 22. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem életem két szélsőséges élménye: 20 éves, 150 centi alatti vékony kis csaj( volt kb. 145-46 centi), és olyan tág és hosszú pinája volt, hogy semmit nem éreztem benne, szinte elvesztem a lukában. Tövig berakva se ért el a farkam a közelébe sem a pina legmélyére.

És voltam egész magas, 175-180 centi közötti csajjal is, ahol tövig nem is tudtam benyomni, mert rövid volt a puncija. És szűk is.

A testmagasság egyáltalán nem biztos, hogy összefügg a punci akár hossz, akár szélesség (tág) méretével.

2023. szept. 22. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Magasság-0,8%.
2023. szept. 22. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
#4... 🤦
2023. szept. 22. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

176 cm nő vagyok.

Van egy 22 cm hosszú dildóm. Felizgult állapotban kb 16 cm-ig tudom meglovagolni, utána már kifejezetten fáj tehát valószínűleg eléri a méhszájamat.

Szóval ezt pl. tudom pontosan.

2023. szept. 22. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rá matek.
2023. szept. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!